prosim o pomoc, pri instalovani win 8 som zadala zly nazov suboru, ktory sa uz neda zmenit. ide o priecinok v "(C " konkretne v "Pouzivateloch" ktorom mate stiahnute subory, pracovnu plochu a ine uz nachystane foldre. ja by som rada premenovala cely fold
takto: ovládací panel - používatelské konta a bezpečenost rodiny - používatelské kontá - zmeniť typ konta - klikneš na konto a dáš zmena názvu konta. malo by to fungovať. daj vedieť či je to to lebo ja to nejdem skusiť len som to našla
@klaudiquaaa ma pravdu. neda sa to. jedine co som sa celkom bala spravit bolo, ako admin lokalneho uctu mozem, ze skopirujem vsetky subory co tam su a ako spravca vytvorim nove, kam to vsetko dam. ale bola som sa, ze tym mozem pokafrat dalsie presmerovanie suborov ked nieco stiahnem, pretoze sem sa mi vsetko ukladalo
@klaudiqaaa je celkom vtipne za co vsetko ludia hejtuju win8 pritom tato vec IDE zmenit tak isto ako aj vo WIN7 a win xp...teraz som pozeral a mam to tam. neviem co za osekanu alebo dojebanu verziu pouzivas ale ide to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
....mala som to nutkanie dostať to zo seba
dalo by sa to za pomocit Linux Live CD a pokročilej znalosti registrov... Takže streľba do hlavy alebo reinstall...
the choice is yours...
ja mam akosi obe, ale som na tom microsoftackom kvoli obchodu, v ktorom nic nie je
ak si off, tak proste dpc ja neviem, sprav si novy account, prekopci si tam tie file ako obrazky a picoviny a ten stary deletni, solved.
ja len nechapem, na aku picu treba cez mrtvoly premenuvavat nejaky folder.
si nastav priamy download niekam inam a vyhnes sa celemu tomu mrkvosoftackemu "my pictures" bullshitu, ak to potrebujes mat fakt s nazvami presnymi