Nevedeli by ste mi pomôcť? Úplne funkčný prenosný hardisk a po zapojení mi ho počítač nevyhľadá. Všetko je zapojené a sedí. Dnes doobedu mi u kamaráta ešte išiel a u mňa doma nie. Neviete pomôcť?
a v spravcovi ked ho rozliknes pravym do vlastnosti, tak pise, ze pracuje spravne hej? ....
skus ine usb, skus ho odpojit spravnym odpojenim
ked si ho v spravcovi zariadeni rozkliknes pravym do vlastnosti aj a mal by mat polozku "volume" ci "jednotka" alebo tak slovensky, tak tam je take tlacidlo "populate", ukazat alebo ako je to prelozene, ak tam ziadnu neukazuje, mohlo by po stlaceni, je to to lave
a preco mi sem pises o nich, ked nas zaujima prenosny disk, na ten ked das populate v computer manageri, tak ti co ukaze? musi mat k sebe napojenu nejaku logicku jednotku s pismenom D F G T X W to je jedno akym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pripadne rovno tam sa ide devmgmt.msc prikazom
ak tam bude otaznikovy, chybaju ti ovladace
zase je aj prikaz diskmgmt.msc z runu na to, ak sa nepreklikas v computer managmente ...
tam ho najde? je tam nejaka logicka jednotka pre neho?
skus ine usb, skus ho odpojit spravnym odpojenim
ked si ho v spravcovi zariadeni rozkliknes pravym do vlastnosti aj a mal by mat polozku "volume" ci "jednotka" alebo tak slovensky, tak tam je take tlacidlo "populate", ukazat alebo ako je to prelozene, ak tam ziadnu neukazuje, mohlo by po stlaceni, je to to lave
ukaze daco?
moze byt problem, ze sa biju letters na volumoch .. ked kuknes moj obrazok, vidis, ze tam mam F: ... co mas pri tvojich?
to ti ukaze pri prenosnom disku, ked si ten rozkliknes? si si ista, ze v tom device manageri klikas na spravny disk?
v diskovom manageri ti ten prenosny naozaj neukazalo?
hej dobre klikám