Predošlá škola musí poslať tuším do dvoch týždňov tvoju dokumentáciu (teda aj známky), ale mali by to pochopiť. Ak požiadaš o reparát, budeš mať v lete skúšky a pretlačia ti vysvedčenie, inak musíš opakovať ročník.
No to som ešte nepočula, aby niekto prepadol z telesnej, však to je len výchova a mali by nechať prejsť aj najväčšie drevo, takisto napríklad ani na hudobnej sa neprepadá ak nevieš spievať alebo na výtvarnej ak nevieš kresliť.
Takže si nemyslím, že by ťa reálne nechali prepadnúť. A ak budeš mať komisionálky, tak asi vysvedčenie na konci nedostaneš, len výpis, vysvedčenie budeš mať až po komisionálkach.
@d170 prepadám preto lebo nie som dostatočne zdravý na to aby som cvičil, som permanentne chorý ale nemám na to dokumentáciu (vďaka milovaná pani doktorka) a rodičia mi nechcú písať ospravedlnenky.
@narazuvzdornaa prestupujem lebo mi nevyhovuje všeobecná škola a list na príjmačky som poslal ešte pred hrozbou prepadania.
@fxx aj tak, horšie ako tri sa z TV nedáva, ani, ak si inú známku než päť za výkony nedostal.. Prepadnutie si viem predstaviť len pri kruto zakomplexovanom pedagógovi/ak ani raz za polrok necvičíš.
ale vacsinou co som pocul nikde neni profesor/ka na telesnej az taka pica ze kebyze mas ubor vzdy a vzdy aj robis co sa robi na hodine ti da aj tak 5ku len preto ze ti to nejde....vlastne o takom pripade som nepocul ani necital nikde este
@inequity podľa mňa sa ti učiteľ alebo učiteľka len vyhráža, pravdepodobne si myslia, že necvičíš naschvál, myslím si, že bud ti dajú na konci školského roka 4 alebo ti dajú urobiť aspoň komisionálky.
Btw zakladateľ, na novej škole budeš mať pravdepodobne rovnaké problémy, chcelo by to niečo riešiť u lekára (väčšina úplne oslobodí aj vrcholového atléta, ak pekne poprosí).
@d170 tak ona furt hovorí niečo o komisionálkach, ale ja naozaj nemôžem cvičiť, to je plné prachu, ja sa tam dusím aj keď len sedím.. keby som cvičil tak tam stále nado mnou stojí a buzeruje ma a ja vymeškám nejaký týždeň a pol a potom budem prepadať aj z iných predmetov, pri tom systéme..
@etelnair no to nie,ale zasa vždy všetko robiť? žiadnu kolektívnu loptovú hru(futbal,florbal,volejbal,basketbal,etc.) ma nikto nikdy nedonúti hrať,a to sa mi už profky už všeličím vyhrážali
@narazuvzdornaa moja práve nie.. ani môjho brata nechcela oslobodiť čo má alergiu na snáď všetko v čom prebieha hociaký chemický proces.. a na novej škole je menej telesnej..
@inequity nájdi si lekára ku ktorému by si chcel chodiť,spýtaš sa u neho či je ťa ochotný prijať,a aby mal zmluvu s poisťovňou akú máš ty, vypýtaš si svoju zdravotnú kartu od terajšieho lekára a dáš ho tomu novému
@fxx hej, rozhodol som sa že mám ešte milión rokov na všetky školy a že môžem kľudne aj pracovať teraz keď prepadnem, nedám komisionálky a nezoberú ma a prídu mi na to keď si sám napíšem ospravedlnenku
urob tak ako ti radil @ [xx, väčšina lekárov nemá problém dávať takéto oslobodenia a dokonca ani pn-ky, takže je veľká šanca, že ti dá ten papier a nebudeš prepadať.
@fxx trolol to by som aj ja chcel, napísať len referát po mne budú chcieť nejaké pičoviny ako dvojtakt alebo kotúle.. a myslím že aj teóriu.. ale to sa snaď na 4 dá dať..
neviem čo tu všetci híkate, že ako môže niekto prepadnúť z telesnej. Stalo sa mi to teraz na polroku a robila som komisionálky, ktoré som od doktorky mala zakázané.
Celé to bolo preto, že telocvikárka je jedna zakomplexovaná piča.
ludia,neviete jak si mam vybavit aby som nemusel cvicit ked nemam ziadnu alergiu ani problemy ? som drevo a lenivy jak svina,cvicenie je pre mna utrpenie....prosim help lebo sa zrutim (v septembri nova skola)
Ohľadne telesnej. U nás na škole to bol tiež vždy predmet, na ktorom bolo najťažšie získať dobrú známku. Mal som samé jednotky a hrozila mi dva alebo tri z telesnej, lebo som 1500 nezabehol za 6 minút a neurobil som výmyk na hrazde. Fasa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Inak by ma sakra zaujímalo,ako si sa nechal prepadnúť z telesnej.
A chceš prestupiť len kvôli tomu že prepadneš?
fuuha dost trapny som :/
Takže si nemyslím, že by ťa reálne nechali prepadnúť. A ak budeš mať komisionálky, tak asi vysvedčenie na konci nedostaneš, len výpis, vysvedčenie budeš mať až po komisionálkach.
/zvedavosť
@narazuvzdornaa prestupujem lebo mi nevyhovuje všeobecná škola a list na príjmačky som poslal ešte pred hrozbou prepadania.
ale vacsinou co som pocul nikde neni profesor/ka na telesnej az taka pica ze kebyze mas ubor vzdy a vzdy aj robis co sa robi na hodine ti da aj tak 5ku len preto ze ti to nejde....vlastne o takom pripade som nepocul ani necital nikde este
a keď ti dajú 5 tak kominisonálky v auguste isto dáš,u nás z telesnej stačí ak napíšeš nejaký kvázi referát o telovýchove a športe a tak.
Celé to bolo preto, že telocvikárka je jedna zakomplexovaná piča.
Takže tak sa dá prepadnúť z telesnej