ahojte...chcela by som sa opýýtať, ak máte niekto nejaké skuseností alebo čo, že ako má vyzerať žiadosť o prestup.... viem , že nato nieje určene presne, ale v živote som niečo také nepísala tak ak by mi niekto vedel poradiť, bola by som len rada.... ďaku
Ja som prestupoval , ale nepisal som NIC. Bolo to v case ked bolo malo studentov , skoly sa o mna bili , ako o kazdeho studenta. Prisiel som za riaditelom , povedal som ze chcem chodit na jeho skolu , on sa spytal preco som odisiel z predoslej aby vyzeral ze ho to tankuje a bol som prijaty.
vaper : a nevedel by si mi to nejako oskenovať a preposlať ? alebo to by som chcela asi vela čo ? :/ mne len povedali,že ked nemám ešte 18 tak to musím napísať .. lebo to je v podstate suhlas rodiča.... ale nič mi nedali a ja nemám ani šajnu ako to vyzeráá..... :/ :/
antifunebracka : nie nieje.... všetko som preskúúmala.... :/ a som z toho na nervy.... napíšem to sama bez predlohy a sa mi vysmeju že to čo je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
antifunebracka : nie nieje.... všetko som preskúúmala.... :/ a som z toho na nervy.... napíšem to sama bez predlohy a sa mi vysmeju že to čo je ?
v profile to maať môžem...... ale nemusím mať tolko