Takže chcel by som sa spýtať čo je potrebné na prestup . Som prvák na strednej, chcem prestúpiť na inú školu ineho zamerania a čakám že mi niekto poradí kroky ktorými budem pokračovať prosím nemám veľa času, tak to píšem sem, lebo viem že tu to funguje po
musis si napisat ziadost na riaditelstvo, myslim ze sa na znamky bere ohlad (ja som menil skolu pocas roka a mne niektore znamky brali na novej skole normalne do klasifikacie),a ked menis odbor tak budes musiet robit rozdielove skusky
@marek594 dá sa povedať že ja mám zle znamky len stých odborných predmetou ktoré na tej škole nebudu ale ty si prestupoval skor než polrok že? no tie rozdielové skúšky ma zaujimaju čo sa vnich bude skrývať čiže aj na tie vysvedčenia zo zakladky ukažem jo?
@mates77 tak nejak podobne som to mal aj ja ano prestupoval som skor nez na polrok. Na rozdielovych skuskach by mali byt vlastne vsetky predmety, ktore si na tej starej skole nemal a mas na novej (takze odborne a tak) a to s tym vysvedcenim si presne nepametam ale tak to ti povedia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov