Chcel by som sa spytat ci neviete ci by bolo mozne prestupit z Rakuskej strednej skoly na Slovensku strednu...totizto nastala taka situacia ze pred cca. 2,5 roka sme sa prestahovali do Rakuska ale moc skolu nezvladam,tak by som chcel prestupit naspät na s
myslim, ze by si robil nejake vstupne testy a na zaklade vysledkov testov by sa rozhodovalo... kazdopadne sa skor obrat priamo na skolu kam by si chcel prestupit a pytaj sa o radu priamo tam.. usetris si cas
Diky No my sme sa uz na tej ,,novej" skole pytali a povedali mi ze ma radi zoberu,len nevedia ci sa to bude dat ked nemam 9.rocnil dokonceny ze napisu na minusterstvo a do utorka by som mal mat odpoved... Len ja to uz nevydrzim to cakanie
ono teoreticky 9. rocnik j celkove zhrnutie uciva z druheho stupna.. a novych veci tam je len minimum.. takze mozno by si si musel dostudovat par veci.. ale az taky problem by to byt nemal.. a ak ti mozem poradit.. chod na jazykovu skolu.. a tlac sa na jazykove kurzy, kde po ich dokonceni mas certifikat.. teraz to mozno nevnimas ale ten "hlupy papierik" ti otvori dvere s moznostami v buducnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme