Dobrú večer, chcela by som sa opýtať vás, kedže som na internete ešte nič o tomto nenašla.
Chodím na gymnázium do 2-hého ročníka. Už v prvom ročníku som vedela, že tam nemám čo robiť. Učivo nezvládam (aj keď mám dobré známky) , nič ma tam nebaví,
@hopedieslast ak chceš prestúpiť z G na OŠ tak pôjdeš od prvého ročníka. Moja spolužiačka kedysi prestupovala z II. ročníka z G na hotelovku a musela začínať od prváku.
Neurob takú debilitu jak ja. Nikdy ale nikdy. Keď ťa to nebude po pol roku baviť na tej škole, tak to rieš a neodkladaj to jak ja.Úplne som to pokazila celé týmto.
V 9-tom ročníku to je strašne skoro hovoriť o budúcnosti a vyberať si školy :/
ahoj mala si prestupit v 1 rocniku nwm ci to bude mozne teraz v 2 roc. ale skus. Ja som tiez prestupila zo statneho gymka na cirkevne a bola som v prvom rocniku.Musis osobne zajst za riaditelom/riaditelkou skoly na ktoru skolu chces ist a potom sa odhlas z gymka ked ta zoberu na druhu skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Teda by sa dalo,žeby si sa doučila učivo prvého ročníka,prvého polroka a nastúpila k bažantom.
Iná pomoc asi nie je...
Ale budem museť prvý opakovať celý od začiatku ? Alebo by som mohla aj od pol roka, alebo ako ?
@5
@zrkadlovka
Neurob takú debilitu jak ja. Nikdy ale nikdy. Keď ťa to nebude po pol roku baviť na tej škole, tak to rieš a neodkladaj to jak ja.Úplne som to pokazila celé týmto.
V 9-tom ročníku to je strašne skoro hovoriť o budúcnosti a vyberať si školy :/
ahoj mala si prestupit v 1 rocniku nwm ci to bude mozne teraz v 2 roc. ale skus. Ja som tiez prestupila zo statneho gymka na cirkevne a bola som v prvom rocniku.Musis osobne zajst za riaditelom/riaditelkou skoly na ktoru skolu chces ist a potom sa odhlas z gymka ked ta zoberu na druhu skolu