Mám menší problém.Chodím na Strednú školu do 1 ročníka a zistil som že my tá škola vôbec nevyhovuje.Chcem sa spýtať či by sa nedalo po ukončení 1 ročníka prestúpiť na inú školu ale na rovnaký odbor s tým že by som nezačínal znovu ako 1 ale pokračoval ako
@burble chcú s nami vyjebať.Teraz nám povedali že sa nemusíme strachovať.Že v 2 ročníku si samy vyberieme jazyk.Ale učitelia čo stojá pri nás (majú rovnyký názor ako my) nám hovoria že nás ojebávajú.Že nám nedovolia maturovať z NJ tak ako tým pred nami
ja som chcela minulá rok z prvého ročníka prestúpiť na inú školu... ja že prestúpim v druhej triede a neprestúpila som... teraz som rada že som tam kde som lebo to si proste zvykneš na tých spolužiakov a je to super... aj keď by som teraz rada prestúpila kvôli dochádzaniu a veľa učeniu... už viem že sa to neoplatí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No problem... ak je to ako si písal taký istý odbor, mali by ťa zobrať do druháku a tam by si pokračoval v štúdiu
Ak majú voľné miesto, nevidím dôvod prečo by ťa nemali prijať.