POvedzte mi ako to je keď chcem prestúpiť z jednej Vysokej školy na druhú? Či sa chodí znova na prímačky alebo si stačí podať len prihlášku? alebo to má každá škola... A či sa musí vybrať úplne ten istý odbor alebo len približný.... a tak.
hej da sa vsetko...len na SK mas zadara len 3 roky bakalara, takze ak prestupis, na dokoncenie uz si budes musiet cvakat...jedine sa to da ordbat tak, ze pojdes do zahranicia
@nixxina ja som sa len preto pytala a cudovala lebo z lekarskej na upjs prestupili na uk do ba a z prava tak isto. a robia sa akurat prestupove skusky na pravo co viem ale medicinu tu uz neviem
Zdravim..ja by som sa chcel opytat ako to je z prestupom z VS na VS na ten isty odbor, ci sa da po skonceni 1.rocnika prestupit a pokracovat na druhej VS 2.rocnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
o rok treba ist znova na primacky
nemoze sa kopa ludi z horsej skoly dostat tak lahko na lepsiu
ale keby niekoho primu ja nvm na politologiu v PO podla znamok tak ho na UK poslu rychlo do riti