Presun premiéry Harry Potter 6 z 21.11.08 na 17.7.09!!!
Warner Bros presunul premiéru Harryho Pottera a polovičného princa takmer o rok !!! Z pôvodného termínu 21.11.08 až na 17.7.09!!! Kvôli ziskom bo v lete očakáva viac návštevníkov a ďalej sa vyhovára na štrajk scenáristov!
Hmmm, to ma zarazilo, päťku som radšej ani nepozerala, ale šestkin trailer vyzeral celkom hodný toho risku pokazenia si predstáv z knihy... Tom Riddle je celkom obstojne stvárnený, dialóg takmer odkopírovaný z knihy ... ale veď zas svet sa nekončí, mne je to v podstate jedno, som rada, že som sa vôbec rozhodla dať tomu šancu.
@Keuska áno, trojka bola od veci čo sa týka knihy a deju, nebolo to tam vôbec vysvetlené a tí, čo nečítali knihu museli byť dobre mimo, tak to dopadne, keď vyškrtávajú scény na úkor deju.
Ale pre mňa to zachránila scéna s vlkolakom, štvorka pre mňa osobne nemala nič príťažlivé
@inkheart pre mna stvorka bola prijatelna ale nejako extra ma nenadchla.. ako vravim, dost sa mi pacila patka... to ako prisli na to ministerstvo, to bolo uzasne spravene... teda... pre mna
@17 ved jasné, každého osobný názor, ja som z päťky videla len určité scény, vrátane všetkého od ministerstva, mrzelo ma napríklad, že vynechali scénu, ako Harry demoluje Dumbledorovu pracovňu, ale človek nemôže mať vždy všetko
musim suhlasit, jednotka bola najlepsia i pre mna a este navyse vtedy mala pre mna to detske caro... pamatam si ako som to pozerala s rodinou v holandsku a vsetky dialogy im doslova prekladala
ja to už viem tiež z jedného portálu, v ktorom sa konečne objavil aj môj scan , z toho vyplýva, že harry sa stáva ešte väčším biznisom než teraz, vždy to väzí v peniazoch, na to nemám iné slovo, než si zahrešiť poriadne dlho...
Ja tiež jednotku pozerávam po anglicky, tam majú všetci také pekné hlasy, Hermionin je môj obľúbený; slovenský dabing je dosť zlý, povedala by som, hoci samozrejme nie až taký hrôzostrašný ako český
pawlo styri stovky za premieru? to osm v zivot enedala tolko a bola osm an premiere kazdeho dielu...ale inac ma dobre nasrali tymto ja zboznujem harryho pottera sice nie az tak filmy ako knihy ale tak je to moja srdcova zalezitost a oni mi toto uorbia! no fuj...ja by osm radsej isla v novembri nez v juli
jaaj tie prachy zase,no co sa da robit ale je to od nich trochu podraz, v podstate je mi to jedno,no mozno som sa aj tesila na november, ale ked som sa dozvedela toto, tak uz ma to ani nelaka a na premieru by som aj tak nesla.......neviem ci sa rozhodli az tak dobre
patka bola ozaj ozaj dobra, najmenej mam rad asi dvojku. ale po patke sa velmi tesim na dalsie diely sfilmovane, hmm, to aby som si ich znova precitala...
mna 5 moc nezaujala....kniha je jeden z mojich najoblubenejisch dielov ale film mi prisiel prilis rychly a ten kto to necital v tom musi amť riadny mis mas
film s anikdy nevyrovna knihe moj maly synovec kukal vsetky filmy a ked si kupil knihu HP6 bol z toho chudacik cely zblbnuty lebo v podstate nevedel o com..
Čakať ďalší rok? Aký to má zmysel, keď to už majú takmer natočené? Veď ten film má už komplet urobenú reklamu, trailler, fotky... A teraz čo? Budú natáčať ďalšie časti aj keď šiesta nie je ešte v kinách? To nás chcú rok napínať a o rok povedia ,Tak tu máte ten film, ktorému sme robili reklamu pred rokom, , alebo to chcú ospevovať až do ďalšieho leta? Veď na tom prerobia. Je možno pravda, že ľudia chodia do kín cez leto a toto obdobie je pre rodinné výlety vhodnejšie, ale toto ... Týmto docielia jedine to, že sa im na to všetci vykašľú, pretože fanúšikovia nebudú čakať len tak. Počula som, že chcú postupne vypúšťať nové fotky, aby všetkých nalákali na leto. Ibaže to je tak ďaleko, že tých fotiek bude tak veľa, že v kine nás už nič neprekvapí!!!Tak sa pýtam, oplatí sa to?
Jednotka je moja najobľúbenejšia.... zlatí tam boli... ale český dabing ja fakt hrozný, slovenský je oveľa lepší! Som počula aj HP v maďarčine a japončine a obe boli lepšie než v češtine len po japonsky divne znelo keď tam hovorili tie svoje "nande itadakimasi ic ni ci go yon..." a potom z ničoho nič do toho také "Harry Potter", "Dumbledore," "Beuxbatons"
no neberte si to tak...inak podla mna je 5 uplne dobra tie efekty a herci proste uzasne ale stvorka je slaba taka depresivna a 3 je dobre spravena je jedna z mojich oblubenych no len tam nieje vysvetlene nakonci ani hovno
AAch to nie je mozneeeeeee ja sa uz neviem dockat cca od LeTa jak som pocula kedy bude premiera uz v napatii ocakavam kedy to ohlasia a furt nic.. aspon uz viem preco ale totalne ze ma to sklamalo
aa nepozna dakdo daku stranku kde sa da stiahnut HP 6? sak ked to malo byt v kinachh a len to odlazili tak uz asi ta sestka je nie? a na ,,takej" stranke dakej to uz urcite bude...
cawte mozte mi prosim priblizne povedat ze asi kolko bude stat premiera do kina ? a ci to bude aj v kazdom kine ci aj v nitre abi som nemusel ist az do bratislavi !! dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Trocha dlhý link
Ten trailer ale fakt nemá chybu!
Ale pre mňa to zachránila scéna s vlkolakom, štvorka pre mňa osobne nemala nič príťažlivé
filmy su pre pozerov
Dopeklááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...