spanie, sex, včera do mňa frajer rýpal ohľadne času a dlžky toho ako dlho kráčame k nemu tak som poznamenala trápny kompliment, že pri ňom strácam pojdem o čase respektíve, on je na sledovanie času, MHD a tak
čítanie kníh, puzzle
Pri basketbale strácam skoro furt zato chodím len s niekym kto má hodinky alebo keď sa rozhodnem vziať ja mobil alebo hodinky.. Si tak idem zahádzať o 2 nekontrolujem čas mam pocit že som bol uplne kratko dojdem domov a je 5 hodin
A potom ešte pri hrách väčšinou keď sa dobre zahrám do tej hry tak dokážem pri tom presedieť aj pol dňa a najhoršie keď pridem domov zo školy začnem dačo hrať a potom už je noc a si vravím jak rýchlo celý deň zbehol že zas zajtra škola a je veľa hodín už budem aj unavený v škole a tak Proste stresy z toho mam hneď.
keď som v práci a máme toho veľa, keď čítam, keď som pripitá v dobrej spoločnosti a častokrát pri koňoch- keď jednoducho neviem odísť kým neurobím všetko potrebné a je toho požehnane, ale je to pre mňa dôležité natoľko, že ma netrápi ako dlho to bude trvať.
cez prázdniny proste, mám pocit že je pondelok a ono je štvrtok a pri spaní samozrejme, dosť často na nete, a vždy ked sa neskoro zobudím, tak mám potom pocit že je 10:00 a je 14:00
mám pocit, že ho nikdy nestrácam... čas vždy kontrolujem.... no čas ubieha rýchlejšie, keď čítam, som s kamarátmi alebo pozerám dačo na nete A samozrejme najviac pri nakupovaní!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
keď si s niekým píšem
pri čítaní kníh
čítanie kníh, puzzle
robím somariny na nete
a iné vysokoproduktívne aktivity
A potom ešte pri hrách väčšinou keď sa dobre zahrám do tej hry tak dokážem pri tom presedieť aj pol dňa a najhoršie keď pridem domov zo školy začnem dačo hrať a potom už je noc a si vravím jak rýchlo celý deň zbehol že zas zajtra škola a je veľa hodín už budem aj unavený v škole a tak Proste stresy z toho mam hneď.
a potom uz len pri ovela prijemnejsich aktivitach
@riddler @zdasati to som si az teraz vsimla ake mate podobne profilovky
kreslenie
ked som s kamoskou
a tak.......