Niekedy,ked idem niekomu na fb napisat zistim,ze si ma vymazal z priatelov a niekedy by ma strasne zaujimalo, ze preco.
Preco si vy najcastejsie vymazavate ludi z fb?
ked ma ten clovek nasiera sustavne svojimi jebnutymi komentarmi alebo prijebanymi vtipkami... ale spravil som to asi 3 krat a pochybujem ze by ma potom chcel niekto znich oslovit este niekedy teraz si skor ludi nepotvrdim alebo nepridam to je lepsia zalezitost, taka prevencia... lepsie ako potom rozmyslat ci niekoho zmazat alebo nie a okrem toho vacsinou si ludia skor mna mazu nez ja ich
Väčšinou si oni vymažú mňa
Ak ma niekto po čase nezaujíma, tak si ho dám do "obmedzené" a zruším odoberanie.
Priateľstvo nechám tak "pre istotu"
Ja si ale ozaj dvakrát rozmyslím, koho si v prvom rade pridám, takže preto ich nemusím neskôr prerieďovať
tiež ak na nástenku dáva často nudné a nezmyselné 3.14čoviny nepotrebujem vidieť ako sa niekto už niekoľkokrát tento týždeň poriadne opil, alebo koľko bodov nahral v nejakej hre, namiesto zmazania ich ale len hádžem medzi známych tam končia aj ak nevidím dôvod prečo by mali vidieť moje príspevky
a poslednou dobou nerobím skoro nič z toho, fb používam už len kôli messengeru ako náhradu sms (áno viem, že sú aj lepšie náhrady, ale tuto je každý)
nikoho nemažem.. keď pride žiadosť tak potvrdtim ale sam neposielam... mám ich 327, pišem si asi s 3... ostatnych mam len kvoli lajkom aby som sa citil aspon trochu dôležity na tomto svete
Ked niekto vypisuje kktiny blahosklonne zrusim sledovanie jeho prispevkov, ale nevymazavam si ich z priatelov. To ze je niekto jebnuty neznamena, ze ho nemozem mat rad ako kamarata vymazavam si fasistov, tych co su fanusikmi kotlebu a podobne. Nevedel by som zit s tym, ze moj prastary otec padol v boji proti fasounom a ja by som sa kamaratil s nackami...
ja tam mám tak máličko ľudí, že sú mi to takí najbližší, ale keď už teda z nich niekoho vymažem, tak hlavne pre to, že sa už vôbec nebavíme cez net a ani nie je šanca, aby sme sa ešte niekedy stretli vonku a napr. ešte na konci tohto semestra si vymažem asi 15 ľudí, lebo končím školu a nechcem s nimi mať ďalej už nič spoločné, dúfam, že ich ani nikdy viac nestretnem už
Ja to robim preto lebo:
Bud si s nim nemam co povedat ani v realy
Vobec sa nestretavame, nezdravime,
Ked triedim ludi a nevyvija ziadnu aktivitu na fb, tak som v domneni, ze uz tam nechodi pravidelne, tak si ho vymazem aby som mal menej ludi...
Celkovo fb uz upada, minule som dlho skroloval fb aby som nasiel nejaky prispevok od fbf... Takze je dost mozne, ze coskoro zrusim fb...
Ja nemažem, pretože si vyberám, koho v priateľoch mám a koho nie...
A pamätám si iba jeden moment, kedy ma mrzelo, keď si ma niekto vymazal - bol to môj bývalý a takto ma už definitívne, úplne odstrihol od seba (dodnes ma to štve a mrzí, ako to dopadlo)... u iných ľudí si zvyčajne ani nevšimnem, že ma vymažú a keď to po čase zistím, je mi to jedno.
ja nemazem, resp. potvrdzujem len ludi, ktorých poznam osobne ale uz ked tak tak vymazem ludi,ktorých keď stretnem tak sa nikdy neodzdravia ani nic a nepotrebujem mat v priateloch takych ludi len aby som mala vyssie cislo
Keď niekoho nemám rada v reálnom živote, nepovažujem ho za kamaráta, nepáči sa mi jeho povaha a pod., nemam dôvod ho mať v priateloch na fb, vymazujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja si nevymazavam nikoho lebo v prvom rade si tam nepridavam ludi co s nimi nechcem mat nic spolocne
Ak ma niekto po čase nezaujíma, tak si ho dám do "obmedzené" a zruším odoberanie.
Priateľstvo nechám tak "pre istotu"
Ja si ale ozaj dvakrát rozmyslím, koho si v prvom rade pridám, takže preto ich nemusím neskôr prerieďovať
a poslednou dobou nerobím skoro nič z toho, fb používam už len kôli messengeru ako náhradu sms (áno viem, že sú aj lepšie náhrady, ale tuto je každý)
Bud si s nim nemam co povedat ani v realy
Vobec sa nestretavame, nezdravime,
Ked triedim ludi a nevyvija ziadnu aktivitu na fb, tak som v domneni, ze uz tam nechodi pravidelne, tak si ho vymazem aby som mal menej ludi...
Celkovo fb uz upada, minule som dlho skroloval fb aby som nasiel nejaky prispevok od fbf... Takze je dost mozne, ze coskoro zrusim fb...
A pamätám si iba jeden moment, kedy ma mrzelo, keď si ma niekto vymazal - bol to môj bývalý a takto ma už definitívne, úplne odstrihol od seba (dodnes ma to štve a mrzí, ako to dopadlo)... u iných ľudí si zvyčajne ani nevšimnem, že ma vymažú a keď to po čase zistím, je mi to jedno.
ked mi niekto lezie na nervy tak zrusim odoberanie