Čo poviete na to , keď muž chodí za ženou viac ako 38km v priemere dva krát za tri týždne, prebieha pekné stretnutie s vášnivými bozkami ale bez sexu ? Takto to trvá už niečo cez pol roka ... je to len kamarátstvo či v tom je aj niečo viac ?
nie každy sa musi hned milovat na prvom stretnutí... niekto na to ide pomalšie, pre niekoho je milovanie viac ako len "sex", ale niečo velmi intimné a dokáže to až s niekým koho naozaj pozná a miluje...
určite Porozprávaj sa s ním o tom, ako si to predstavuje a všetko.
tiez chodim za kamoskami hoc aj 100km a vasnivo sa bozkavame, ved o nic nejde, ale nechodime spolu, lebo sme sa na prvom stretku nevyspali, boze
mozno ze nieco viac je len zdielanie intimnosti ako bozkavanie, blizkost druheho cloveka, ty snad sa s chlapom hned vyspis, ked sa ti paci? Nevravim, ze hned mu ide o vztah do konca zivota, ale asexualne kamarastvo to urcite nie je.....
Bolo by to normálne ak by ste mali možno 14 rokov tak pripúšťam ale aby dvaja dospelí zdraví ľudia sa stretávali na to aby sa pusinkovali a nič viac mi príde detinské...
Lebo ako: Ahoj, poďme von...
Stretnete sa asi idete niekam kultúrne potom na tajňáša çi verejne sa niekde bozkávate a potom zbohom...
Pre tých čo ste tu písali, nebudem každému odpovedať po jednom .
"Rozprávaj sa o tom s ním." ja som nepovedala že chcem radu , ja som sa pýtala len na Váš názor.. Ja to mám s ním prebraté. A tiež si nemyslím, že vzťah musí byť hneď o sexe a kamarátstvo môže byť aj s bozkami keďže sa tu rozvinul pojem fwb.
Takže ďakujem za normálne názory
takže je kamaratom s vyhodami, a ak chceš, aby ťa chcel, lebo by si ho chcela, tak zisťuješ či to neznamená že ťa chce .... TAK SA HO SPÝTAJ ČI BY SI TO VEDEL PREDSTAVIŤ!
@wistingher ja sa nic nepytam , ja viem ako to medzi nami je , my sme sa o tom niekolko hodin rozpravali .. .. jedine co som chcela vediet bol nazor ostatnych ludi co si myslia o tom ked to tak je ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zas vyše pol roka bez sexu? co ti ja viem.
a čo keby si sa spytala jeho?
nie každy sa musi hned milovat na prvom stretnutí... niekto na to ide pomalšie, pre niekoho je milovanie viac ako len "sex", ale niečo velmi intimné a dokáže to až s niekým koho naozaj pozná a miluje...
určite Porozprávaj sa s ním o tom, ako si to predstavuje a všetko.
mozno ze nieco viac je len zdielanie intimnosti ako bozkavanie, blizkost druheho cloveka, ty snad sa s chlapom hned vyspis, ked sa ti paci? Nevravim, ze hned mu ide o vztah do konca zivota, ale asexualne kamarastvo to urcite nie je.....
Lebo ako: Ahoj, poďme von...
Stretnete sa asi idete niekam kultúrne potom na tajňáša çi verejne sa niekde bozkávate a potom zbohom...
"Rozprávaj sa o tom s ním." ja som nepovedala že chcem radu , ja som sa pýtala len na Váš názor.. Ja to mám s ním prebraté. A tiež si nemyslím, že vzťah musí byť hneď o sexe a kamarátstvo môže byť aj s bozkami keďže sa tu rozvinul pojem fwb.
Takže ďakujem za normálne názory