V tejto časti diskusie tejto dobre známej témy by som sa vás rád spýtal na danú situáciu:
Ste adminom nejakej takejto podobne stránky. Regne sa na vašu stránku nejaký Johnny, a začne písať rôzne veci, napr. takéto filozofovanie ako ja. Vás, ako adm
Tak fajn... Tak prídem ku tebe, zoberiem si práve to, čo máš na sebe oblečené, potom jedlo z ruky, alebo celý tvoj nábytok... A to všetko bez dôvodu... Aj vtedy by si mi niečo takéto povedala alebo dokonca len sedela a dívala sa čo robím a keby som skončil a odišiel, tak by si pokračovala v tom, čo si práve robila???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
neviem, kedy pochopíš, že o ďalšie pokračovania už nestojíme.
Tak fajn... Tak prídem ku tebe, zoberiem si práve to, čo máš na sebe oblečené, potom jedlo z ruky, alebo celý tvoj nábytok... A to všetko bez dôvodu... Aj vtedy by si mi niečo takéto povedala alebo dokonca len sedela a dívala sa čo robím a keby som skončil a odišiel, tak by si pokračovala v tom, čo si práve robila???