@malina1 tak ešte nezúfaj To rozhodnutie kľudne môže prísť ešte koncom tohoto týždňa. A možno ešte aj budúci týždeň. Mne napr. ešte neprišlo rozhodnutie z druhej školy a spolužiakom niektorým ešte ani z jednej.
Na prvú školu už prišiel aj mne a som prijatá .... nemyslím že by sa mohlo stať, že ti prídu po zápise ale ak áno môžeš to dokázať pečiatkou z pošty a teda pokiaľ ťa prijali musia ťa zobrať
mna sice prijali len na iny odbor ktory som davala len aby ma vzali na prvy a problem bol na svete
a tak sme sa tam pekne vybrali pokecali s kamaratkou mojho otca a ta ma vymenila s jednym dievcatom co mala ten isty problem ale opacne a tak je to teraz v pohode ale keby nieco "dala som odvolanie"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Vieš kedy je zápis na tú školu, na kt. si si dávala prihlášku?
:´(
a tak sme sa tam pekne vybrali pokecali s kamaratkou mojho otca a ta ma vymenila s jednym dievcatom co mala ten isty problem ale opacne a tak je to teraz v pohode ale keby nieco "dala som odvolanie"