Ahoj Ja som dala Ako? Tesne, ale predsa Ani som tam moc nechcela ísť, ale keď sa zadarilo... Neviem ako minulý rok ale predtým bola hranica 720 bodov. Tak možno nejako podobne A ty ako? Nevieš koľko ľudí zobrali? Malo by to byť vyvesené pri fakulte, ale tam sa momentálne nedostanem
no ja som nedal,takze preto sa pytam .. ale som v prvej 100ke tak uvidime .. brali po 61. cloveka v poradi zatial .. a minuly rok konecna hranica bola 720 bodov ? Hmm to je dost vela
a ja ze buduci spoluziak ale ved aj to este moze byt...
tam sa to bude posuvat tak o bodik, dva.. aspon tak to bolo po minule roky... cize tak 724-725 bodov...zubarina je moc popularna, vacsinou ju ludia uprednostnia, aj ked sa dostanu na medicinu tak uvidis... ja este stale zvazujem MT... tak mozno ti uvolnim miesto
@lady222 noo tak ak len bodik dva,tak to je bieda mne by trebalo aspon 30 bodov aby sa to posunulo .. takze vravis ze po minule roky to bolo len takto malo ? Mmm skoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
btw. drzim palce ked tam pojdete
a ja ze buduci spoluziak ale ved aj to este moze byt...
tam sa to bude posuvat tak o bodik, dva.. aspon tak to bolo po minule roky... cize tak 724-725 bodov...zubarina je moc popularna, vacsinou ju ludia uprednostnia, aj ked sa dostanu na medicinu tak uvidis... ja este stale zvazujem MT... tak mozno ti uvolnim miesto
kazdopadne drzim palce, nech to vyjde
@domminika21
tak gratulujem snad sa spozname pocas studia, ved tolko vela nas tam neni