Čaute všetci, čo vám najviac pomohlo pri príprave na maturitu zo sj? Nejaká kniha, doučovanie, stránka? Máte nejaké tipy ako na to? Neviem ako to mám zvládnuť čo najlepšie, takže by sa hodili nejaké rady. Ďakujem všetkým A nehovorte maturita-formalita
Tak nám učiteľka dala otázky ktoré sme si museli vypracovať a bolo ich tam fakt dosť najhoršie bolo naučiť sa tie kraviny ale dal som to na 1 a lepšie je učiť sa celý rok ako potom všetko doháňať
@boolean ja rovno tie knihy čítam, u nás to inak ejde @highvoltage nie som nemtut, ale sú v slovenčine niektoré veci ktorý tak úplne nerozumiem a zišiel by sa niekto kto poradí, hlavne keď učiteľka nie je ochotná
ja som sa naučila len prvých 5 otázok a vybrala som si nejakú z nich (a práve som si uvedomila, že sa mi toto stalo aj minulé skúškové takže niečo na tom bude )
asi sa budeš čudovať ale... učenie
a nebrala som to ako formalitu, takže som sa učila dlho dopredu a na maturite som nemala žiadny problém čiže šup, šup učiť sa a nesedieť pri PC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
napr. Kým kohut nezaspieva.... ten film ma zachranil..
@highvoltage nie som nemtut, ale sú v slovenčine niektoré veci ktorý tak úplne nerozumiem a zišiel by sa niekto kto poradí, hlavne keď učiteľka nie je ochotná
+ vodka pred skúškou, aby som nebol v strese
Najviac mi ale asi pomohla výborná komisia.
a nebrala som to ako formalitu, takže som sa učila dlho dopredu a na maturite som nemala žiadny problém čiže šup, šup učiť sa a nesedieť pri PC