Čaute! Chcela by som sa vás opýtať či máte nejaké skúsenosti s prípravnými kurzami na prijímacie skúšky na vysoké školy...A ktorú organizáciu by ste mi mohli odporučiť...
(Bratislava,matematika a anglický jazyk pre ekonomické odbory). A poprosím
Ahoj. Osobne ti poradím, že prípravné kurzy sú vyhodené peniaze do vetra. Mal som možnosť ísť na takýto prípravný kurz, ale nakoniec som sa rozhodol, že nepôjdem, keďže by som musel každú sobotu cestovať do KE. Predsa som sa ale dostal na VŠ akú som chcel. Na druhej strane moja kamoška chodila na ten prípravný kurz (medicína), učila sa vkuse a predsa ju nevzali na VŠ. Takže nezáleží na tom, či pôjdeš alebo nepôjdeš na prípravný kurz. Dôležité je to, aby si sa poriadne sama pripravovala na prijímačky a učila sa.
Mne veľmi pomohli prípravné kurzy, čo organizuje SIV (Slovenský inštitút vzdelávania) pre tieto ekonomícké odbory (matematika, jazyk a ekonómia), ale záleží to tiež, na akú školu sa hlásiš.
Na Ekonomickú univerzitu ťa pripravia úplne super ale na UK ti to veľmi nepomôže. (ja som aj mala učiteľa priamo z ekonomickej, ktorý niektorý rok sám aj zostavoval prijímačky z matiky, takže presne vedel, čo od teba budú chcieť)
ja som bola, na psychologii. Kurz bol v pohode, naozaj sme brali to, co sme mali na prijimackach. Moja smola bola, ze na FF UK beru tento rok 90 ludi a ja som bola 91...trochu oondej ale co uz...ale psycholu som mala najlepsie
Aj ja som chodila na priprvku zo siv a bolo to dobre, dostala som sa vsade kde som sa hlasila. Inac odporucala by som intenzivny kurz kt. organizuje bbs na ekonomii bol profak kt. zostavoval testy a vlastne cele intenzivne su o cviceni sa na testoch, cize to ti dost pomoze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Na Ekonomickú univerzitu ťa pripravia úplne super ale na UK ti to veľmi nepomôže. (ja som aj mala učiteľa priamo z ekonomickej, ktorý niektorý rok sám aj zostavoval prijímačky z matiky, takže presne vedel, čo od teba budú chcieť)
rozhodne ja mozem kurzy odporucit