Prípravok na rast, resp. proti vypadávaniu vlasov?
Ahojte, máte niekto skúsenosti (asi skôr baby) s prípravkami podporujúcimi rast vlasov? Najskôr asi nejaké tabletky alebo tak... Napr. ja osobne som asi pred dvomi rokmi používala Revalid,len trochu mi vadilo, že tie tablety boli dosť veľké a keď som ich
to je taky komplex pre zdrave vlasy znacky DM, obsahuje to vsetky potrebne ziviny, je to 60 tabletiek a stoji to len cca 2,50 eur. Ja to beriem polroka a ucinkuje to. V DM budu vediet, ked sa spytas..
pouzivam pripravku BIOSCALIN. Sampon + voda + 90 tabliet ta vyjde cca na 30 eur. tabletam za 2.50 by som neveril. Mam jemne vlasy a na riedko. po mesiaci pouzivania mi zhrubli asi o 100%, take silne vlasy som nemal. Ako som to prestal prat po pol roku, pomaly mi vlasy opat zoslabli.
@flyleaf viem, ale ono sa to má brať trikrát denne a ja väčšinou raňajkovať nestíham,takže som inú možnosť nemala a celkovo,už keď som ich brala dlhšie,tak mi z toho bývalo zle, i keď som bola najedená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj ja to mam ale som na 5 tabletke asi
ale je to @5
» www.docsimon.sk/article_images....