Raz sme šli na prednášku a pýtali sme sa na ňu na vrátnici, ale nevedeli sme kde ju máme, s kým ju máme a ani ako sa volá
To síce moc nie je k otázke, ale napadlo mi to pri tom, a hej myslím že sa mi to už stalo ale moc si nepamätám okolnosti
Hmm neviem..skor som neprisla vobec ale mam pocit ze som sa takto odrbala niekde ked sa posuval cas nikdy som nevedela ci tatko posunul hodiny aj mne v izbe alebo nie a mobil mi tiez niekedy posunul automaticky niekedy nie tak ma to dobre zmagorilo
Niečo také sa mi nestáva, pretože ja si dátumy, časy a miesta kontrolujem aj 10x. Raz som šla na skúšku a ešte desať minút pred začatím tam nikto nebol, tak som začala stresovať, volala som kamarátke, čo doma spala, že či to fakt je dneska, na tom mieste a teraz a našťastie bolo, len ludia boli lenivici a došli presne.
@patrixo ja iba o hodinu, bolo to naše úplne prvé stretnutie (poznali sme sa cez net).. Došiel z Martina a nemal kam odísť, takže nakoniec všetko dobre dopadlo
Keď už tu bola podobná spoveď, tiež som počas jedného mesiaca meskal toľko dní, že ma napomenul vedúci, že mi hrozí vyhadzov. V terajšej robote. Sranda je, že už odvtedy uplynul presne jeden rok. Smutné je, že to bola nová robota a skutočne sa bal, že ma vyhodia. Autobusari v tom čase štrajkovali, takže som šiel do práce taxíkom. Preto prelínam. Autobusarov, dostali príplatok aj tak buzeranti jazdia ako sa im chce. No bol jeden špeciálny prípad... Vlastne dva.. Ale to už idem od témy.
Lol, čase a termíne asi nie, ale raz sa mi stalo, že som mala mať promo akciu v Eurovei a prišla som do Centralu omylom proste lebo stoja všetky tie nakupaky za rovnaký kokot a je ich zbytočne vela
Na pohovor do terajšej práce som prišla na iné miesto než som mala. Našťastie v predstihu, takže som si stihla zobrať taxík a meškala som iba 15 minút, ale bolo to trápne a myslela som si, že už len kvôli tomu ma nevezmú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To síce moc nie je k otázke, ale napadlo mi to pri tom, a hej myslím že sa mi to už stalo ale moc si nepamätám okolnosti