dobry večer , som bi-sexuálka a chcem sa priznať mame , kedže nemáme dobry vztah a o takychto veciach sa nerozpravame. mám priatelku už dlhši čas tak jej chcem povedať o nej aby sme mohli byť častejšie spolu a tak.. viem že to neni ani nebude týždnovy vzt
ty este nic neoznamuj, ak mas naozaj 16 vacsinou dievcata maju obdobie kedy su trosku zmatene vo svojej orientacii, ale to hned neznamena ze si BI. s najvacsou pravdepodobnostou to je len take experimentovanie, zbytocne mamku vystresujes
ale fakt, moja mama keby sa jej priznám že s "kamoškou" chodím, tak okrem toho že ma vyženie z domu ma s ňou nenechá samu ani chvíľu určite by bolo výhodnejšie mať oficiálne len kamošku
@willbebetter mám už 3 frajerku , ale stouto je to váždnejšie , je odomna o 10 rokou staršia , takže chcem jej to povedať lebo ona neni s okolia takže sa chcem snou stretavať častejšie takže musim cestovať
Normalne na rovinu, nadych, vydych, ides na vec ... Alebo teda nemusis nic hovorit, ale tak ked si mamu vazis, tak je to lepsie povedat, ako keby sa to sama dozvedela po dlhsom case.
@kamush195 Presne taký podludia ako si ty a všetci ostatní homoši a bikokoti kazia svet, ťahaju ho do záhuby a vytváraju jeden obrovský, ak nie najväčší globálny problém....
JE TO TAK7 PROBLEM KLAMAT SAMU SEBA ZE MAS NORMALNY PRURODZENU A JEDINU ORIENTACIU CO SKUTOCNE EXISTUJE?????
Prečo sa nemôžeš oklamať a žiť normálne s užom, mať deti a pdoobne? Mala by si si uvedomiť že to je len v tvojej hlave, niaka porucha orientácie, a že tak to nemá byť... Je to jednoducho neprirodzené a hnusné, nechutné, satanské...
Všetci homoušči a bisoušči su nechutný..
A ked už si tak labylná že si nedokážeš uvedomiť že je to choroba tak aspon neži s nikým, stan sa niaky kdo je zasvätený Bohu a nemá žiadnu orientáciu ako napr. @zajkousko
On bol tiež gay, ale teraz je nwm čo ale proste utláča tu chorobu v sebe a nechce žiť s nikým...
Dpč to už nie je normálne táto choroba, tento mor, táto rakovina čo ničí Zem!!
Všetci teploši by mali ísť do plynu...
@trtken nie ale ona neni odtialto , ale ona stale chodi za mnou a už mi to je blbe takže idem za nou ale musim niečo povedať kam idem , a keby poviem že za kamoškou tak ma nepusti
@trtken ako aky problem máš namysli ? na veku nezaleži , a ja sa necitim ani nespravam na 16 a velmi si rozumieme a ked jej nevadi moc vek nevidim v tom problem
Dufam že si fake... a inak bikokoti a homorakovinovci nie su ani muži ani ženy, oni su niečo medzitým, čiže už máme 4. osoby: ON (muž), ONA (žena), ONO (zviera) ONE (teploši)
Ciže na lezbu sa nepovie: ona povedala... ale one povedale...
Tento zákon by bol jediný normálny čo politici vytvorili...
@luc.ka nuž podľa mňa na tom nie je nič nezvyčajné.. to mi príde to isté ako keď je dajme tomu chlap (25-26) a má o 10 rokov mladšiu žabku, a čo myslíš, že spolu riešia domáce úlohy? asi sotva
@kamush195 @luc.ka to vystihla presne na čo som narážal. 16 ročná baba rieši v živote úplne iné problémy ako dospelá 26 ročná žena. To, že sa cítiš dospelo a zrelo neznamená, že to tak aj naozaj je.
@qwedsayxc@8 trocha prehnane, ale v podstate si vyjadril aj môj postoj k danej problematike..
k veci: vieš odhadnúť, ako by na to zareagovala tvoja mama? teda aký má k tomu postoj a tak.. lebo ak jej to povieš, možno ťa bude za ňou púšťať, ale tiež sa môže stať, že ti to práveže bude chcieť zakázať..
@darkestangel
no ja nemám moc dobry vztah s mamou , iba sa pozdravíme povieme čo je nove v škole/robote a to je všetko neriešime taketo "babske " veci preto sa pytam ako by ste to vy povedali keby sa to vás týkalo
a ona už raz hovorila že by jej nevadilo keby su jej deti inač orientovane takže toho sa nebojim , len bude mať milon otazok
@tikalok Aj keby tak sa aspon snažím oklamať sám seba...
Ale ona nie, ona kazí svet, zo srdca nenávidím bikokotov a homosexuKyklopov....
A nevidím na tom nič zlé, teraz dali zákon že povinné čipovanie psov a mačiek a fretiek, každému sa to nepáči ale nič sa s tým nerobí, keby dali zákon že povinné likvidovanie nového druhu parazitu tiež by sa to nikomu nepáčilo ale čo by s tým mohli obyčajný ľudia robiť...
@qwedsayxc
sloboda je najvyššia hodnota každého jedinca. Ty do nej nemáš čo zasahovať. Jediné čo môžeš urobiť - slobodne vyjadriť svoj názor. A tak je to dobre - nech sa každý slobodne rozhoduje o svojom živote.
načo do toho pletieš mňa? resp. vnem 15tky? od začiatku narážam na to, že nerozumiem 25+ ročnému človeku, na akej duševnej úrovni musí byť, ak dokáže byť vo vzťahu s dieťaťom. absolútne to nemá nič s tým, ako vníma ono dieťa staršieho človeka, a že mu, samozrejme, vo veľa veciach môže tento starší človek pripadať príťažlivý.
ale aby si mal dušičku na mieste, tak áno, tuším som v 16tich obdivovala jedného staršieho, a aj on tie žaby, a s odstupom času ti môžem s istotou povedať, že po viacerých stránkach nebol v poriadku.
@luc.ka ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď a ja len doplním to, že to, že má niekto 25+ ešte z neho nerobí dospelého človeka, ktorý je na vyššej úrovni ako spomínaný teenager
@trtken Sloboda je najvyššia hodnota kaaždého jedinca...
S tým plne suhlasím, ale ja tvrdím že teplý ružový parazity nie su jedincy, nie su ludia, nie su živé tvory, su to proste len parazity, služia na to aby boli zničený...
Ciže asi toľko k tomu..
no šak preto vyjadrujem istú obavu o toho 25+ človeka ale zase vidím aj to, čo robí môj ešte o kúsok starší kamoš... chúdence dietky sú také vytešené... a... no nič, život je krutý
@qwedsayxc nope, som hetero. ale narozdiel od teba viem že spoločnosti škodia kokoti tvoho typu, nie ľudia s odlišnou sexuálnou orientáciou.
a narozdiel od teba viem že pohlavie a sexuálna orientácia spolu nijak nesúvisia, ale to bude asi tým že som narozdiel od teba normálny, psychicky zdravý, a rozumný človek.
@admin sleduj toho kokota, podľa mňa toto je normálne na ban...
správne si napísal, že to potláčam, nežijem aktívnym životom...
lenže hetero som sa nestal, ak niektorý gay prehlásil, že sa stal hetero vďaka liekom, psychológovi, jednoducho klame...
je to v človeku zakorenené, človek však dokáže ovládať svoju vôľu, city, pevnú vôľu...
mne pri tom pomáha všemohúci Boh, prijal som jeho vieru a milosrdenstvo do svojho srdca, jedine a zas jedine s ním dokážem "krotiť" svoje vášne...
@qwedsayxc a ty si asi dobrý nie že kokot, ale podkokot, lebo by som urazila všetky mužské pohlavné údy a všetkých chlapov ktorých som kedy kokotmi menovala keby som tak nazvala aj teba, a kazíš svet, lebo si proste jebnutý, a gramatiku máš jak phán najväčší a fuj chce sa mi grcať z teba, že rakovina do piče, hovno vieš čo je rakovina, radšej sa staraj o to, aby sa na tú skutočnú našiel liek, respektíve aby ho nezakazovali farmaceutické firmy vyrábať a prestaň nenávidieť ľudí, ktorí si uvedomujú, kým sú a neodsudzuj ich za to, že niekoho majú radi ty vymletý idiot.
Fuj jak som sa nasrala idem radšej čítať toho peťka a lucku lebo tu niečo rozjebem už akí sú ľudia kokotní. Potom že prečo sa deti hádžu pod vlaky do pika.
@sveter Lolke!! Ja som vedel že ty si homose! Ty si zastávaš tých... ružových parazitov, tu rakovinu pre Zem, čiže patríš medzi nu! Si len obyčajné ružové parazit, čo kazí tuto Zem a vytvára globálny problém...
Odteraz ťa zbavujem všetkej sudnosti, všetkých ľudských práv, a oficiálneho názvu a osoby "ona"..
1. ON (muž)
2. ONA (žena)
3.ONO (zviera)
4. ONE (nový druh teplej ružovej rakoviny).... tvoj titul
Neviem jak mám tohte podkokote nazývať, luto mi je...
Ale prajem vela nešťastia ty pičifuz..
@sveter A svetríke, chcem ti oznámiť môj nápad v ktorom skončíš,...
Ked budem starší chem byť politikom vyhrať volby a založím tzv. "očkovanie proti ružovej rakovine" a to budu rezervácie kde sa bude hádzať tento biologický odpad ešte zaživa a normálny prirodzený ľudia sa budu zabávať tým že pôjduna polovačku vás teplošov...
Budu sedieť v krčme a povedia si: "Vieš čo, Brano! Zajtra zájdeme do rezervácie a spravíme niečo užitočné pre prírodu, zabavíme sa!"
Rovnako jak sa dnes povie: "idem vytriediť odpad nech spravím niečo užitočné pre prírodu..."
A proste sa tam budu likvidovať a aspon tam bude z nich urodnejšia pôda
@qwedsayxc
Tak chlapče ty musíš byť dobre pod parou, aby si tak veľavravne tvrdil, že homosexualita je choroba, a že človek ma jedinečnú orientáciu.
Tí ľudia sú takí odmalička. Odmalička prejavujú znaky toho, že ich orientácia je iná. Jednoducho sa tak rodia.
Výskumy na vzorkách niekoľko desaťtisíc ľudí potvrdili, že to, že si homosexuál nie je len o sexuálnej orientácii ale aj o súhrne všetkých ostatných vecí ako verbálna a neverbálna komunikácia, pracovná sféra a pod.
Takisto rôzne vedecké práce, kde skúmali mozog. Našli rozdiely. ALE ŽIADNE NEPRODUKOVALA CHOROBA!
A aký globálny problém prosím ťa. Staroveký Rím, Staroveké Grécko, Čína, Japonsko. Po celú ľudskú históriu sú všade homosexuáli. Nie je to žiadny nový "problém".
Lepšie by bolo keby si sa naučil akceptovať druhých ľudí a pochopil, že bohužiaľ nič na jeho orientácii nezmeníš
Teórie, že homosexualita sa dá potlačiť sa ukázali ako mylné a občas aj choré.
@sveter heh, je to výborná kniha, ja som ju miloval - tak čítaj ... @qwedsayxc a ty sa spamätaj - takého primimitíva len tažko nájst. Je tvojim právom nesúhlasit s niekoho správaním - ale čìm si ty lepší, keď sa tu doslova vyhrážaš žeby si zabíjal a ešte sa na tom bavil? Ach keby sa ľudia radšej milovali (aj ked jeden s druhym suhlasit nemusia)...
@kamush195 no ja som normalne povedala doma vramci nejakeho rozhovoru že som lesbička ale tak ak to chceš jemnejšie povedať tak proste začni skorej tak že tá tvoa kamaratka je vastne priatelka.. ale viac nu na to naved.... toč sa okolo vzťahovej témy... a ptm pridaj a keby nechapala tak vysvetlenie uplne
@luc.ka moj otec je od mojej mamy o 10 rokov starsi a absolutne mi nepripadaju, ze by neboli v poriadku... K tvojmu @11- opat ma dalsi z tvojich skvostnych komentarov utvrdil v tom, ze bud si fakt kus povyseneckej a "dokonalej" kravy alebo sa len uboho snazis nieco kompenzovat...
K teme... Kolko ste spolu? Ak je to mesiac alebo podobne tak zatial nic mame nehovor... V pripade, ze budete spolu dlhsiu dobu, tak bud len jednoducho uprimna... Nic ine...
@qwedsayxc si nenavistný obmedzený (ešte aj pologramotný) rasista a idiot, čo dokáže rozsievať len zlobu a nenávisť. Prajem ti, aby ti raz tvoje vlastné dieťa oznámilo, že má odlišnú sex. orientáciu... hmm, vlastne radšej nie, lebo by si bol schopný poslať do plynu i to vlastné dieťa... Takí ako ty, sú globálnou hrozbou...
@salora no boli istého dlhého času, ale odkedy sa prerobil birdz, tak sú znova povolené... ale prečo boli zastavené nemám šajnu, vtedy som tu nebol ani ja
@kamush195 ja si zas myslím, že to myslel v dobrom slova zmysle, čiže v tvoj prospech, tak zase ty nepičuj do druhých, keď nevieš kto ako čo myslí... len taká rada do budúcna
@kamush195 Ja len hovorim svoj nazor ako vsetci ostatny....Podla mna je to cele chore,a TY tiez s tymi vstekymi co sa tohto bordelu co sa poslednu dobu siri zastavaju!!!! Moj nazor je ze existuje muz a zena.....vsetci ostatny homosi maju zdegenerovane mozgy
@loveistheheanswer vidim citim , pre to mu zelam a vsetkym takym ludom co niekoho odsuduzju za inu orintaciu aby za nimi prislo ich dieta a povedaloze je gay alebo lezba , ci potom by aj im @bacik200 povedal ze maju zdegenerovane mozgy
@james98 hej už som asi v polke, možno sa mi konečne podarí povinné čítanie prečítať @qwedsayxc ty kokos riadne plačem ako si ma pourážal a vystrašil
držím ti palce aby si vyhral voľby s takýmto jebnutým prístupom
a ďakujem, že si mi udelil titul, je to fajn nejaký mať ešte pred koncom strednej, cítim sa tak výnimočne :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
JE TO TAK7 PROBLEM KLAMAT SAMU SEBA ZE MAS NORMALNY PRURODZENU A JEDINU ORIENTACIU CO SKUTOCNE EXISTUJE?????
Prečo sa nemôžeš oklamať a žiť normálne s užom, mať deti a pdoobne? Mala by si si uvedomiť že to je len v tvojej hlave, niaka porucha orientácie, a že tak to nemá byť... Je to jednoducho neprirodzené a hnusné, nechutné, satanské...
Všetci homoušči a bisoušči su nechutný..
A ked už si tak labylná že si nedokážeš uvedomiť že je to choroba tak aspon neži s nikým, stan sa niaky kdo je zasvätený Bohu a nemá žiadnu orientáciu ako napr. @zajkousko
On bol tiež gay, ale teraz je nwm čo ale proste utláča tu chorobu v sebe a nechce žiť s nikým...
Dpč to už nie je normálne táto choroba, tento mor, táto rakovina čo ničí Zem!!
Všetci teploši by mali ísť do plynu...
ja som sa pytala niečo iné
Ciže na lezbu sa nepovie: ona povedala... ale one povedale...
Tento zákon by bol jediný normálny čo politici vytvorili...
ty si sa evidentne zase snažil sám seba oklamať, že v skutočnosti nie si idiot, ale ver mi, toto nie je cesta.
@luc.ka to vystihla presne na čo som narážal. 16 ročná baba rieši v živote úplne iné problémy ako dospelá 26 ročná žena. To, že sa cítiš dospelo a zrelo neznamená, že to tak aj naozaj je.
k veci: vieš odhadnúť, ako by na to zareagovala tvoja mama? teda aký má k tomu postoj a tak.. lebo ak jej to povieš, možno ťa bude za ňou púšťať, ale tiež sa môže stať, že ti to práveže bude chcieť zakázať..
no a čo že je to to isté, ako chlap a dievčatko. v tom prípade sa pýtam to isté.
no ja nemám moc dobry vztah s mamou , iba sa pozdravíme povieme čo je nove v škole/robote a to je všetko neriešime taketo "babske " veci preto sa pytam ako by ste to vy povedali keby sa to vás týkalo
a ona už raz hovorila že by jej nevadilo keby su jej deti inač orientovane takže toho sa nebojim , len bude mať milon otazok
Ale ona nie, ona kazí svet, zo srdca nenávidím bikokotov a homosexuKyklopov....
A nevidím na tom nič zlé, teraz dali zákon že povinné čipovanie psov a mačiek a fretiek, každému sa to nepáči ale nič sa s tým nerobí, keby dali zákon že povinné likvidovanie nového druhu parazitu tiež by sa to nikomu nepáčilo ale čo by s tým mohli obyčajný ľudia robiť...
Tak nad čím sakra Ficoizmus rozmýšla!!!
sloboda je najvyššia hodnota každého jedinca. Ty do nej nemáš čo zasahovať. Jediné čo môžeš urobiť - slobodne vyjadriť svoj názor. A tak je to dobre - nech sa každý slobodne rozhoduje o svojom živote.
načo do toho pletieš mňa? resp. vnem 15tky? od začiatku narážam na to, že nerozumiem 25+ ročnému človeku, na akej duševnej úrovni musí byť, ak dokáže byť vo vzťahu s dieťaťom. absolútne to nemá nič s tým, ako vníma ono dieťa staršieho človeka, a že mu, samozrejme, vo veľa veciach môže tento starší človek pripadať príťažlivý.
ale aby si mal dušičku na mieste, tak áno, tuším som v 16tich obdivovala jedného staršieho, a aj on tie žaby, a s odstupom času ti môžem s istotou povedať, že po viacerých stránkach nebol v poriadku.
hanbím sa teraz že som súčasťou toho istého živočíšneho druhu ako ty.
S tým plne suhlasím, ale ja tvrdím že teplý ružový parazity nie su jedincy, nie su ludia, nie su živé tvory, su to proste len parazity, služia na to aby boli zničený...
Ciže asi toľko k tomu..
no šak preto vyjadrujem istú obavu o toho 25+ človeka ale zase vidím aj to, čo robí môj ešte o kúsok starší kamoš... chúdence dietky sú také vytešené... a... no nič, život je krutý
a narozdiel od teba viem že pohlavie a sexuálna orientácia spolu nijak nesúvisia, ale to bude asi tým že som narozdiel od teba normálny, psychicky zdravý, a rozumný človek.
@admin sleduj toho kokota, podľa mňa toto je normálne na ban...
Atraz daj ten o policajtovy...
správne si napísal, že to potláčam, nežijem aktívnym životom...
lenže hetero som sa nestal, ak niektorý gay prehlásil, že sa stal hetero vďaka liekom, psychológovi, jednoducho klame...
je to v človeku zakorenené, človek však dokáže ovládať svoju vôľu, city, pevnú vôľu...
mne pri tom pomáha všemohúci Boh, prijal som jeho vieru a milosrdenstvo do svojho srdca, jedine a zas jedine s ním dokážem "krotiť" svoje vášne...
Fuj jak som sa nasrala idem radšej čítať toho peťka a lucku lebo tu niečo rozjebem už akí sú ľudia kokotní. Potom že prečo sa deti hádžu pod vlaky do pika.
Odteraz ťa zbavujem všetkej sudnosti, všetkých ľudských práv, a oficiálneho názvu a osoby "ona"..
1. ON (muž)
2. ONA (žena)
3.ONO (zviera)
4. ONE (nový druh teplej ružovej rakoviny).... tvoj titul
Neviem jak mám tohte podkokote nazývať, luto mi je...
Ale prajem vela nešťastia ty pičifuz..
Ked budem starší chem byť politikom vyhrať volby a založím tzv. "očkovanie proti ružovej rakovine" a to budu rezervácie kde sa bude hádzať tento biologický odpad ešte zaživa a normálny prirodzený ľudia sa budu zabávať tým že pôjduna polovačku vás teplošov...
Budu sedieť v krčme a povedia si: "Vieš čo, Brano! Zajtra zájdeme do rezervácie a spravíme niečo užitočné pre prírodu, zabavíme sa!"
Rovnako jak sa dnes povie: "idem vytriediť odpad nech spravím niečo užitočné pre prírodu..."
A proste sa tam budu likvidovať a aspon tam bude z nich urodnejšia pôda
úplne si ma dal dole teraz, taký odjeb, to by ani lasica tak sofistikovane nenaformuloval.
Tak chlapče ty musíš byť dobre pod parou, aby si tak veľavravne tvrdil, že homosexualita je choroba, a že človek ma jedinečnú orientáciu.
Tí ľudia sú takí odmalička. Odmalička prejavujú znaky toho, že ich orientácia je iná. Jednoducho sa tak rodia.
Výskumy na vzorkách niekoľko desaťtisíc ľudí potvrdili, že to, že si homosexuál nie je len o sexuálnej orientácii ale aj o súhrne všetkých ostatných vecí ako verbálna a neverbálna komunikácia, pracovná sféra a pod.
Takisto rôzne vedecké práce, kde skúmali mozog. Našli rozdiely. ALE ŽIADNE NEPRODUKOVALA CHOROBA!
A aký globálny problém prosím ťa. Staroveký Rím, Staroveké Grécko, Čína, Japonsko. Po celú ľudskú históriu sú všade homosexuáli. Nie je to žiadny nový "problém".
Lepšie by bolo keby si sa naučil akceptovať druhých ľudí a pochopil, že bohužiaľ nič na jeho orientácii nezmeníš
Teórie, že homosexualita sa dá potlačiť sa ukázali ako mylné a občas aj choré.
a k veci normalne zosrdca jej to povec a určite ta pochopi
K teme... Kolko ste spolu? Ak je to mesiac alebo podobne tak zatial nic mame nehovor... V pripade, ze budete spolu dlhsiu dobu, tak bud len jednoducho uprimna... Nic ine...
j vo veku 35 a 45 mi nepripadajú ľudia na rôznych úrovniach, to je fakt.
@qwedsayxc ty kokos riadne plačem ako si ma pourážal a vystrašil
držím ti palce aby si vyhral voľby s takýmto jebnutým prístupom
a ďakujem, že si mi udelil titul, je to fajn nejaký mať ešte pred koncom strednej, cítim sa tak výnimočne :3
a slečne zakladateľke tohto fóra by som siice rada poradila..no neviem...ty si poznáš mamku, aká je a ako takých ľudii bere...