@hawaitypek to máš notebook? Tiež mám rozbitý display, cca 1/4 displaya sú pruhy a v pravom hotnom rohu čierny fľak... ale notas funguje v pohode, zapájam ho cez HDMI kábel na LSD TV a no problem...
@hawaitypek ja ho tiež používam mám malý notebook (11") a display je poškodený cca do štvrtiny, používať sa ale dá, keď si zmenším browser a doma ako som napísal, ho zapájam cez HDMI a vtedy to samozrejme na TV nevidno. Ako bolo napísané vyššie - nový display stojí cca od 90,- € do 120/130,- €, výmena 20 - 30,- €, takže závisí od toho, či je úplne nepoužiteľný, aký máš obraz resp. koľko máš peňazí...
Da sa to pouzivat... Mozes ho napajat cez externak, alebo ked ti to nevadi robit tak... Ak sa zacne oblast zvacsovat a objavovat pruhy, odchadza display.
ja mam tiez cierny flak dnes sa mi to stalo len som zaklapol notebook a dal ho na stol a isiel som ho o par minut zapnut a zrazu som mal hore cierny flak a pruhy farebne a to mi nepadol ani nic ako to neviete ? a da sa to opravit ako ze je to v zaruke ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ty máš proste čiastočne poškodený displej alebo obvody k nemu.
Neviem, ako by to bolo so záručnou opravou (ak je v záruke) - či sa takéto stavy robia aj samé, alebo vedia rozpoznať, že je to pádom.
Výmena displeja môže byť aj okolo 100€, možno ešte viac.
mám malý notebook (11") a display je poškodený cca do štvrtiny, používať sa ale dá, keď si zmenším browser a doma ako som napísal, ho zapájam cez HDMI a vtedy to samozrejme na TV nevidno. Ako bolo napísané vyššie - nový display stojí cca od 90,- € do 120/130,- €, výmena 20 - 30,- €, takže závisí od toho, či je úplne nepoužiteľný, aký máš obraz resp. koľko máš peňazí...