Problém s pripojením na BIRDZ cez Internet Explorer
Ak sa na BIRDZ pripájam cez explorer strašne mi seká celá stránka, jediné čo mi ide načítať je moja webka... Keď sa snažím preklikať na niečo iné, vypíše mi to že "Internet Explorer našiel chybu na stránke birdz.sk a nie je možné zobraziť celý jej obsah".
Na iných stránkach takýto problém s IE pravdepodobne nie je... ale namiesto toho, aby sa s tým niečo spravilo, radíte jej, aby si dala iný prehliadač
Keď som na bratovom pc (má mozillu), tak mi birdz zvykne načítavať niekedy aj 10 minút poprípade nenačíta vôbec...Ale však keď to @tomas -ovi nevadí, žiadny problém
hej kamoška mala len explored a vžd ymi to blbo na nom ale riadne,niekedy mi ani prihlásiť nešlo a ani otvoriť správy,ale na opere mit o ide v pohode,tak stane sa že sem tam čosi blbne,ale to sa stáva asi na každej stránke,ale v explorede je dosť problém s touto stránkou neviem rpečo,ale stejne celkovo explored ej podla mna uplny shit
hej, IE je naprd, a birdz na IE úplne kašle sám som robil kedysi web, a spraviť ho tak aby fungoval a vyzeral rovnako aj v IE je fakt ťažké a náročné hlavne na čas ...
birdz nahodou dost mrzne aj cez firefox, hlavne ked tu je vela ludi, hlavna stranka sa dlho nacitava .................................... potom je to uz v pohode
vsetci nadavate na IE a polovica (citaj polovica, nie vsetci) z vas ani nevie preco... len jednoducho idete s davom (overene, nemusite ma o tom presviedcat co si kde vygooglite ) netvrdim, ze IE je perfektny prehliadac, lenze problemy su aj s ostatnymi...
napr taky firefox, kazdy ho vychvaluje...mne (a ani kamosovi) na nom nejde otvorit napr taky inbox na fb... dokonca mi inbox nesiel otvorit ani z ineho prehliadaca pokial som mal mozillu nainstalovanu... nvm kde bol problem, ale po odinstalovani firefoxu vsetko slapalo naspat ( a to ani nevravim aky som bol stastny ked som zistil, ze este aj na zasrate automaticke nacitanie stranky pri vytvoreni zalozky potrebujem stiahnut addon )... pouzival som ho cca 1 den a uz mi na nom nieco neslo... cize, az taky svetovy nie je
dalsi (kt aktualne pouzivam) je google chrome. Prehliadac rychly, jednoduchy, v celku v pohode... lenze... nejak mi na nom blbne youtube (videa prehrat ide, ale ten design :/ ) dalsia retardovana vec je, ze tento prehliadac nema moznost "otvorit", ale vsetko musite poctivo ulozit (totalne znervoznujuce, hocijaky pdf dokument musim ulozit na disk skor nez ho otvorim -.- )
potom taka opera... osobne skusenosti s nou velmi nemam, pouzivam ju iba v skole, no akosi mi nie je sympaticka (a uz som pocul aj problemy so zvukom pri prehravani videi, nicmene nie je to moja vlastna skusenost, nekomentujem)
safari... kym sa ten zapne taky google chrome mi uz prehrava 10tu minutu filmu od rosamundy pilcherovej. Ani design mi nie je ktovieako prijemny, ale zvykol by som si ... zatim mi staci tento prehliadac na ipode, mozno sa k nemu raz dopracujem aj na pc
tymto vsetkym som nechcel povedat aby ste vsetci zacali pouzivat IE. Aj IE ma svoje chyby, ale tie predpokladam nemusim ani vypisovat (kedze tu mame samych znalcov ) mne napr na IE islo uplne vsetko (aj birdz, dokonca by som povedal, ze este rychlejsie ako v chrome). Jediny dovod preco som prestal IE pouzivat je.... a vlastne ved vy viete preco
ludia sa cuduju ze im IE blbne a podobne, ale vetsina z nich sa stavym, ma vypnute aktualizacie, alebo maju stare IE. mne IE ide v pohode. birdz blbne aj ked idem cez chrome. chyba nebude v prehliadacoch, ale v tom, ze birdz sa neskutocne jednostrane orientuje na apple. ved dizajn ala APPLE, je evidentny.
@freedomko nerozumiem sa do toho a ani nemám mega rýchly internet, ale keď si laickým okom porovnám, ako mi cez mozillu načitáva napríklad facebook, booom a birdz, tak birdz je oproti nim niekedy des a hrôza....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ani som to nedočítal,vyhoď si IE z pc a daj si hocičo iné,len nie IE
ale najlepšie je aj tak zohnať si iný prehliadač...akože nič proti IE, iba že je pre mňa hrozný
Keď som na bratovom pc (má mozillu), tak mi birdz zvykne načítavať niekedy aj 10 minút poprípade nenačíta vôbec...Ale však keď to @tomas -ovi nevadí, žiadny problém
Ale mne to ide v pohode
mám nejakú novšiu verziu či čo
chrome mozilla opera skyfire (mac si nespomeniem ako sa to vola ale aj to som testoval win podobu)
a na linuxe na mozille tiez pohodicka..
takze ked mate pomaly net tak sa nestazujte ze vam jebe birdz
a neviem preco tu pisete ze to mrzne mne to nemrzne nikdy ani v noci ani o druhej naobed ani o stvrtej nikdy proste...
TakŽe vyhodiť a dať firefox alebo operu.
napr taky firefox, kazdy ho vychvaluje...mne (a ani kamosovi) na nom nejde otvorit napr taky inbox na fb... dokonca mi inbox nesiel otvorit ani z ineho prehliadaca pokial som mal mozillu nainstalovanu... nvm kde bol problem, ale po odinstalovani firefoxu vsetko slapalo naspat ( a to ani nevravim aky som bol stastny ked som zistil, ze este aj na zasrate automaticke nacitanie stranky pri vytvoreni zalozky potrebujem stiahnut addon )... pouzival som ho cca 1 den a uz mi na nom nieco neslo... cize, az taky svetovy nie je
dalsi (kt aktualne pouzivam) je google chrome. Prehliadac rychly, jednoduchy, v celku v pohode... lenze... nejak mi na nom blbne youtube (videa prehrat ide, ale ten design :/ ) dalsia retardovana vec je, ze tento prehliadac nema moznost "otvorit", ale vsetko musite poctivo ulozit (totalne znervoznujuce, hocijaky pdf dokument musim ulozit na disk skor nez ho otvorim -.- )
potom taka opera... osobne skusenosti s nou velmi nemam, pouzivam ju iba v skole, no akosi mi nie je sympaticka (a uz som pocul aj problemy so zvukom pri prehravani videi, nicmene nie je to moja vlastna skusenost, nekomentujem)
safari... kym sa ten zapne taky google chrome mi uz prehrava 10tu minutu filmu od rosamundy pilcherovej. Ani design mi nie je ktovieako prijemny, ale zvykol by som si ... zatim mi staci tento prehliadac na ipode, mozno sa k nemu raz dopracujem aj na pc
tymto vsetkym som nechcel povedat aby ste vsetci zacali pouzivat IE. Aj IE ma svoje chyby, ale tie predpokladam nemusim ani vypisovat (kedze tu mame samych znalcov ) mne napr na IE islo uplne vsetko (aj birdz, dokonca by som povedal, ze este rychlejsie ako v chrome). Jediny dovod preco som prestal IE pouzivat je.... a vlastne ved vy viete preco