Ahojte, mam problem s vlasmi, mam ich jemne a vacsinou bez objemu uz par hodin po umyti. Skusala som rozne sampony aj bez silikonu, naposledy aj bezfarebnu hennu, co mi asi aj troska pomohlo, ale opat su nepoddajne, pouzivala som aj kokosovy olej na hydra
a skus sa ist opytat aj kadernicky. ja som mala strasne problemy s vlasmi,lebo boli ako metla a nic nepomahalo. a kadernicka mi poradila, ze jej mozem ruky nohy bozkavat
a.. neumývaš si ich pričasto? v zmysle či nie sú zvyknuté na umývanie napríklad každý deń alebo tak... prípadne ich nezaťažuješ príliš? (aj priveĺa masiek a kadečoho škodí)
@mielikki praveze v poslednej dobe si umyvam len kazdy druhy den, ale kedysi som umyvala kazdy bozi den a boli v lepsom stave ako teraz a masky a kondicionery len raz za cas, sa snazim aj nove veci skusit ci nenatrafim na nieco co mi pomoze ale zatial sa to tak nestalo
a bud rada. ja mam kučerave vlasy, a take objemne a nafuknute že keby to rozčešem tak nevidim... svetle vynimky ked si vyžehlim vlasy a zmoknem, vtedy to mam ako ty...
ja si umyvam vlasy kazdodenne, a tiez som mala problem s objemom Ale umyvam si ich v predklone, potom si ich dam do uteraka necham trochu vysusit, nanesiem si v predklone tuzidlo syoss na objem v predklone a vyfenujem v predklone a potom este zalakujem syoss lakom na objem a mam ich take ake chcem
inac kava pomaha na vlasy, raz tyzdenne si dam normalnu namletu kavu do velkej salky, asi 400 ml velkej asi 7 cajovych lyziciek kavy a necham 15 minut vuluhovat a oblejem si tym vlasy a necham aspon 20 minut posobit, su potom krasne, silne, leskle a uzasne vonaju po kave
@sisco99 tak potom je tu ešte jedna vec, čo pomáha... si ich vždy na noc trocha vlhké zapleť/natoč, nechaj cez noc uschnúť a ráno rozpleť, prípadne ešte prečeš a objem máš zaručený
ja mám presne opačný problém. mám príliš tvrdé, hrubé a husté vlasy. a vyskúšal som šampón na tvrdé vlasy z toho radu čo je v @1 stál cca 30 eur a absolútne mi nepomohol. tuším som mal po ňom ešte hrubšie a hustejšie vlasy.
ide o to,aku hennu si pouzila, skus investovat do nieco kvalitneho...
alebo revalid, len musis byt trpezliva pretoze to moze trvat aj 3 mesiace .. a druha vec je ze kazdemu pomaha nieco ine,.. a ked ani to nie,skus to konzultovat s lekarkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
je to drahé jak hovädo, ale úspech po prvom umytí.
ako ti poradila? Ak sa teda smiem spýtať..
inac kava pomaha na vlasy, raz tyzdenne si dam normalnu namletu kavu do velkej salky, asi 400 ml velkej asi 7 cajovych lyziciek kavy a necham 15 minut vuluhovat a oblejem si tym vlasy a necham aspon 20 minut posobit, su potom krasne, silne, leskle a uzasne vonaju po kave
alebo revalid, len musis byt trpezliva pretoze to moze trvat aj 3 mesiace .. a druha vec je ze kazdemu pomaha nieco ine,.. a ked ani to nie,skus to konzultovat s lekarkou