Ahoj, potrebovala by som poradiť. Takže stretla som niekoho. Dlho sme to spolu naťahovali a aj tak nič moc z toho nebolo, pretože sa odsťahoval. Zo začiatku som si myslela že to ani nezvládnem, no nakoniec celý pol rok som to znášala úplne fajn. Pár krát
a brní ti v kunde? ak hej tak si sa do neho zalubila, tak to znamena smelo do toho,
ak ti v knude nebrní tak si ju masiruj pri myšlienke na neho, ak to nepomože, tak niesi do neho zalubena, ale sexovať možte aj tak možno to by pomohlo...
kokos !!!!! to bol presne moj problem presne ako kebysom to ja pisala ... od slova doslova .. SPAL MOSTy to je najlepsie a je pravda ze zide z oci zide z rozumu a kebyze sa ten moj clovek vratil na slovensko nechcem ho stretnut ..mozno o par rokov ale teraz je to este stale cerstve
si si istá, že si to brala normálne? alebo sa snažíš o tom presvedčiť len samú seba? neviem ako dlho ste boli spolu, koľko ste bez seba, no ak si k nemu niečo cítila, pravdepodobne k nemu stále niečo cítiš....keby si bola úplne vyrovnaná so situáciou, tak sa nad jeho existenciou toľko nepozastavuješ dá sa to, len k tomu treba veľa času a veľa nových podnetov, ktoré ti budú hlavu zamestnávať... porozmýšľaj čo vlastne chceš...
No bud mne nedopina, alebo skaces z jedneho do druheho, cela si zmatena, vlastne ani neviem co sa nam snazis povedat a co od nas chces, ale to asi ani ty sama zena, proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak ti v knude nebrní tak si ju masiruj pri myšlienke na neho, ak to nepomože, tak niesi do neho zalubena, ale sexovať možte aj tak možno to by pomohlo...
ale pekne vystihol a ma pravdu