Ahojte potrebujem sa lognut cez prehliadac do svojej ip adresy ale nikdy mi to nechce nacitat. mam dynamicku ip. neviete mi nahodou niekto poradit ako to opravit?
jak sa mozes lognut do ip adresy? a este do dynamickej ktoru ti pravdepodobne poskytuje tvoj poskytovatel internetu? ip adresa je len fyzicka adresa nejakeho zariadenia v sieti. ty sa mozes tak maximalne lognut cez prehliadac do svojeho modemu alebo wifi routeru...na to ale nesluzi dynamicka ip
@wewo pisal mi spravu. ze ano potrebuje sa dostat do modemu. co je v jeho pripade jeho iphone. lebo ze kupil domenu a potrebuje nahodit online jeho web stranku. no neviem ako sa dopatral k tomu ze sa to takto robi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jak sa mozes lognut do ip adresy? a este do dynamickej ktoru ti pravdepodobne poskytuje tvoj poskytovatel internetu? ip adresa je len fyzicka adresa nejakeho zariadenia v sieti. ty sa mozes tak maximalne lognut cez prehliadac do svojeho modemu alebo wifi routeru...na to ale nesluzi dynamicka ip