Tie čo máte epilátor a pravidelne ho používate ako riešite zarastanie chĺpkov a pupáčiky na nohách? Ako často si mám robiť peeling? Asi 2x týždenne nestačí že?
@nikkaaa to som na začiatku mala aj ja tak, ael už som si na to zvykla, dokonca už zvládam celé lýtko a nielen predok a pokračujem pomaly na stehná! a aj dole som skúšala @mmajuskaa3 no ja sa snazim tiez vzdy pred tym a este aj inokedy si davat peeling, zabera to, ale slabo :/ nie je to take strasne ako kedysi, ale stale sa mi vytvaraju pupaciky, natierala som to takym upokojujucim mliekom po holeni z oriflame, ale uz mi doslo, tak to natieram hoci čím, myslíš, že to môže byť aj tým?
@alysia u mna je zaujmave ze stehna si oholim uplne v pohode to ma takmer vobec ze neboli.... ale lytka neznesiem tvl ja to nedokazem vydrzat tak dlhsie ze potiahnut tak ja to robim tak ze asi sekundu mam na nohe a dam to prec nechapem ako to niekto moze vydrzat a to mam podla mna celkom taky dost vysoky prah bolesti niesom nejaka citliva alebo co a to mam este volaky ze chladenie a chujovinky
@nikkaaa zaujímavé veru ja som to mala naopak, ale je fakt, že aj tá noha si zvykne, že nové miesto zo začiatku bolí, ale potom si zvykne a už to tak ako 1. x na tom mieste neboli...
No ja to robím tak, že epilujem dva tri centimetre dohladka a az potom sa pohnem dalej, kebyže s tým chodím hore dole, tak ma to bolí všade takto trocha klamem samú seba
no skús si to vytrhavat pinzetou kazdy chlpok po jednom, to pekne boli hentak je to aspon naraz bolest a rychlo je prec
no šak tie vyrazky :/ mam cele nohy flakate z toho @amikadze u mňa je to teraz najvacsi problem na tu bolest som si uz zvykla trocha
@alysia ja som si pol nohy vytrhala pinzetou skoro cez skuskove lebo som sa nudila a ta bolest mi bola prijemnejsia omnoho jak henta pomocka na tyranie
ja som schopna sa s tym pohnut tak 1 milimeter
ale vydrzalo mi to 4 tyzdne ten kusok co som sa odhodlala
@nikkaaa mne príde tá pinzeta strašne zdĺhavá
ja že povieš, že ti to príde príjemnejšie ako učenie a ty ako tá pomôcka
no aj milimeter je niečo... áno, dlho to vydrží, ale teraz tie čo sú dole malé zachvílu narastú, takže to treba robiť ak keby na 2x doepilovať to
@onlymasque to som ešte neskúšala, to je časť, ktorú najlahšie oholím, ale stehná sa mi ťažko holia ahlavne často ma to nebaví :/ @mmajuskaa3 ako casto? to je tazko povedat, teraz napr uz tri dni po sebe a snazim sa oholit stehná ale inokedy tak razza 2 tyzdne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@mmajuskaa3 no ja sa snazim tiez vzdy pred tym a este aj inokedy si davat peeling, zabera to, ale slabo :/ nie je to take strasne ako kedysi, ale stale sa mi vytvaraju pupaciky, natierala som to takym upokojujucim mliekom po holeni z oriflame, ale uz mi doslo, tak to natieram hoci čím, myslíš, že to môže byť aj tým?
No ja to robím tak, že epilujem dva tri centimetre dohladka a az potom sa pohnem dalej, kebyže s tým chodím hore dole, tak ma to bolí všade takto trocha klamem samú seba
no skús si to vytrhavat pinzetou kazdy chlpok po jednom, to pekne boli hentak je to aspon naraz bolest a rychlo je prec
no šak tie vyrazky :/ mam cele nohy flakate z toho
@amikadze u mňa je to teraz najvacsi problem na tu bolest som si uz zvykla trocha
ja som schopna sa s tym pohnut tak 1 milimeter
ale vydrzalo mi to 4 tyzdne ten kusok co som sa odhodlala
ja že povieš, že ti to príde príjemnejšie ako učenie a ty ako tá pomôcka
no aj milimeter je niečo... áno, dlho to vydrží, ale teraz tie čo sú dole malé zachvílu narastú, takže to treba robiť ak keby na 2x doepilovať to
@mmajuskaa3 ako casto? to je tazko povedat, teraz napr uz tri dni po sebe a snazim sa oholit stehná ale inokedy tak razza 2 tyzdne?