Ludkovia..Dostala som Iphone 4s biely..Bol kupeny v Irsku operator O2. Je blokovany aj ked bol kupeny v hotovosti co je svinstvo..Da sa to niekde odblokovat som na SVK momentalne.Pocula som vraj sa to da aj na dialku cez IMEI???Skusalo to viac ludi -neusp
@kate02071 Da sa to odblokovat pokial si spravis jb (jailbreak), pripadne zajdi za nejakym ujkom, ktory pracuje s telefonmi a nech ti spravi carrier unlock priamo tam. Na jb najdes navod na fore iphone.cz Mas tam topic s navodmi, pripadne sa opytaj, pokial by ti nieco nebolo jasne.
skus to cez O2 na slovensku alebo kontaktuj osobu ktorá to predávala a ona by to mala riešiť buď odblokovať alebo vrátiť do niekoľko dní máš nato nárok
@edisek Iphone 4 a rovnako ako 4s je predavany carrier unlock, a pokial je nahodou v dotycnom operatorovi locknuty, ako som pisal, staci jb, ziaden cipovy blok
Dakujem Vam za nazory..Iphone mam od 2.12.2011 doteraz som si dobijala kredit na irske cislo lenze ked som na SVK ludia pochopitelne nebudu volat na zahranicne..Kupila som si O2 slovensku a nevedeli si tam rady..neskor som ho priniesla do predajni s mob.a nic ani chyru ani slychu..Skusim poslat braska ktory je stale v Dubline nech tam vybehne ma aj blok nech urobi skandal pokial to nepojde...Snad to pojde na dialku..Ak nie odpoviem kazdemu z Vas kto mi chcel pomoct a urobime dalsie kroky..pekny dnik
@edisek No iphony mam od 2007 roku, mal som 2g, 3gs a teraz 4s a mam ho carrier unlock z ceskeho oficialneho apple store. Neviem ako to mate v predajni, ale ak kupujes od premium resellera alebo oficialnehi, ci uz kamenneho alebo online shopu, mas unlocknuty
@trdelniiiq ved jasne ze z apple store je odblokovany, kazdy iPhone od resellera je odblokovany, ale nie od operatora, tam ziadny carrier lock ani unlock nie je, cize JB nejde inak by to tak ludia robili
@edisek Tak s tym jb som sa asi sekol. Viem napriklad, ze frajerka ma 4 z orange a mozes dat dnu aj o2 simku. Mozno to zavisi od daneho operatora. Mne sa ale zda, ze tam ide aj jb. Ved aj 2g aj 3g sa daju sw unlocknut. Ludia to mozno nerobia z toho dovodu, ze o tom nevedia, ved kolko ludi sa pohybuje v tychto vodach
@trdelniiiq u nas blokuje iPhony iba T-mobile, a hej stare iPhony sa daly JB a isli ale 4 a 4Ska su takto svinsky spravene... takze treba davat pozor odkoho je iPhone
Ahojteeeeeee..Starost s Ipone 4s je vyriesena poslala som ho napokon bratovi do Dublinu.Ked prisiel do O2 aj s blockom odbili ho s tym ze ony nepredavaju zablokovane mobile atd..ze jedina moznost je dobit si kredit za 150e plus 100e za unlock....Proste odrby...Napokon to odblokoval isty Cinan v klasickej predajni s telefonmi..Telefon mi prisiel v pondelok a zacal fungovat dnes taky je to postup zvlastny....cize v Irsku to vedia odblokovat ak nieco DD pekny dnik vsetkym Vam..
No ja som bol dnes na stranke www.rusina.eu a som si odblokoval iPhone 5 z telekomu za cenu 70€ cca do 1 hodiny. Takze strašne dakujem ze existuje niekto kto mi relevantne odblokoval bez zbytocných prietahov. Ak vam to pomoze budem rad. No a podla fora som taktiez robil aktivaciu ce itunes s PC a to iste mi ukazovalo az po hodine sa ma spytalo ci ho chcem prihlasit ako novy a text znel. Váš iPhone je aktivovaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
posli mi i tvoje heslo na mail a ja ti ho odblokujem.
dakujem
jedine sa da kupit nejaky cip pod simkartu ale to raz ide raz nie...