ahooj..mám 19...menštruácia mi mešká už mesiac...robila som si test vyšiel negatívny...bola som u gynekológa, robil mi sono a nebolo na ňom nič vidieť...pichol mi vyvolávačku...hormonálnu injekciu, ktorá vyvolá menštruáciu...stále menštruácia neprišla...č
vyvolávačka by plodu neublížila, keby si tehotná, tak jednoducho menštruáciu po vyvolávačke nedostaneš a to či si tehotná ti tu nikto nepovie, lebo do teba nevidíme kedy ti pichol doktor vyvolávačku?
@666niky už vo štvrtom týždni vidno vačok, ak by si bola tehotná. Ale choď ešte raz za gynekológom, ak ti ani po vyvolávačke neprišla, tak nech ti urobí krvné testy, to už bude 100%-né
kedysi som aj ja šla na vyvolávačku, proste dávno, na gynde mi povedali, že mám čakať tak 20-24 dní, a mala som dojsť hneď vtedy, keď mi krámy začali. potom si to "poistil" ďalšou vyvolávačkou a už sa to rozbehlo. ver mi, veľa v tomto zohráva stres, tak sa padaj dakam odreagovať
ahoj z toho si nič nerob mne raz meškali kramy mesiac a pol bola som z toho zúfala že čo ak .... ale netreba hneď stresovať lebo vtedy sa este viac oddialia ... ak ti meškaju skus si dat červene víno alebo horuci kupel (to mi odpurucil gynekolog)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a mne vtedy meskali 3 mesiace