Caute prosím na skole SPŠE Hálová ( » www.spsehalova.sk/ver1/index.php... ) je v ktorom odbore programovanie , design webu a grafika?? Jo a kto tam chodí?
respektíve v tiske a v tiske športovej ,... je programovanie kvázi ,.. také slabé C cko a potom fakt slabé html,...a grafické systémy tam sú no je to vlasne strojníctvo a 3d modely rozne Cad programy
Niečo také som chcel ísť študovať, ale som takú školu v BA ani nenašiel, a viem že je taká súkromná niekde.
Išiel som na Cirkevnú Strednú Odbornú školu Elektrotechnickú P.G.Frassatiho Vazovova 12 » www.csose.sk/... na odbor počítačové siete, učia sa tam počítačové siete (Cisco networking academy),Technické vybavenie počítačov, Programové vybavenie počitačov, Informatika (niesom si istý ale vo vyšších ročníkov by sa malo učiť niečo zo základov programovania , ale v 1.ročníku sú len blbosti ako Office), Základy elektrotechniky, Technológia a normálne predmety ako SJ, Matika, Angličtina, Nemčina, Nábožko ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Išiel som na Cirkevnú Strednú Odbornú školu Elektrotechnickú P.G.Frassatiho Vazovova 12 » www.csose.sk/... na odbor počítačové siete, učia sa tam počítačové siete (Cisco networking academy),Technické vybavenie počítačov, Programové vybavenie počitačov, Informatika (niesom si istý ale vo vyšších ročníkov by sa malo učiť niečo zo základov programovania , ale v 1.ročníku sú len blbosti ako Office), Základy elektrotechniky, Technológia a normálne predmety ako SJ, Matika, Angličtina, Nemčina, Nábožko ...
@marek594 no ja niesom velmi nábozensky zalozeny ale tak dík za radu