Toto niesu pubertácke výlevy .. ani žiadna sranda .. posmeškárov tu nepotrebujem chcem len rady lenže tie ako vidím znova tu nedostanem takže to ostáva na mne
neviem... ak bude pekne tak niekde ďalej od mesta alebo niekde ak tam máte nejaké pekné miesto mu sprav niečo ako posedenie... sprav buď obed taký..chlebíčky..ovocie..sladké... a niečo na pitie...alebo tak navečer pri západe slnka.. ja neviem...to sme my s partiou pripravili jednej kamoške a jej priateľovi k druhému výročiu ako prekvapenie a im sa to páčilo .. to bolo na takom opustenejšom mieste a bol odtiaľ nádherný výhľad na západ slnka a keď sa zotmelo mohli nerušene pozerať na hviezdy...no... ja by som to možno riešila nejakou piesňou keďže som hudobníčka ale ty...nepoznám ťa takže neviem ...kamoška čo chodí na umeleckú by niečo nakreslila asi ešte k tomu alebo niečo tak podobne... ak niečo takého dokážeš v čom si dobrá.. ak vieš dobre spievať tak napr nejakú romantickú pieseň by si mohla zaspievať.. prepáč ale viac ti poradiť nedokážem toto bolo asi jediné čo mi v tejto chvíli napadlo...
@luna13 Zaujimavý názor ale ani spevácky ani umelecký až taký talent nemám Vonku je dosť zima ale mám pripravené už niečo lenže som to chcela niak ešte spestriť .. ďakujem inak !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mne sa zdajú tie moje napady dosť chabé a ošuchané..
preto potrebujem dalšie rady
Prvýkrát žiadam niekoho o radu inak si všetko snažim riešiť sama
Nuž , dosť sa zato hanbím , ale je to taká vec ktorú budem lutovať dokonca života ..
ale okamzite to sem napis
Toto niesu pubertácke výlevy .. ani žiadna sranda .. posmeškárov tu nepotrebujem chcem len rady lenže tie ako vidím znova tu nedostanem takže to ostáva na mne
Vtipné
Nie nieje v mojom veku
No verím tomu aj ja a nemusíš sa za nič ospravedlnovať
tvoj navrch bol kreatívny
tak od veci.. Dementom proste nevysvetlíš.
Ale držím palce, nech vymyslíš niečo parádne!