Ahoj všetci....mám obrovský problém pri výbere VŠ, pretože chodím na obchodnú akadémiu a mám matematiku na veľmi nízkej úrovni.Matematiku mám len 2 krát do týždňa a mala by som záujem o ekonomickú VŠ ale bojím sa, že by som sa len trápila kôli matematike.
matiku zvladnes, aspon tu na umb v bb, je to zatial pohoda, teda ja sa tam riadne nudim, som sice z gympla, ale spoluziaci co isli na EUBA tak nadavaju na tu matiku a boja sa jej...
a ak mas logicke myslenie, tak to mas riadne super takze sa neboj, zvladnes to
Zozen si z matiky doucko nejakeho vysokoskolaka a kludne mu povedz, ze sa chces ucit aj dopredu Kup si k tomu knihu Zmaturuj z matematiky (imho je celkom dobra... ale proste hociaku ucebnicu) a venuj sa tomu vo volnom case - potom sa nemas coho bat
Pripajam sa, matyky sa na EUBA naozaj bat netreba. Ale tak nebude na skodu, ked sa pred prijimackami do tych testov pozries, hlavne ak mas slabsie zaklady zo strednej. Ale naozaj si EUBA nevyzaduje ziaden prudky matematicky talent, bohate staci rozmyslat. (ale na niektorych predmetoch (napriklad VET a podobne) je to bohuzial na skodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a ak mas logicke myslenie, tak to mas riadne super takze sa neboj, zvladnes to