Neskutočne milujem jedno dievča chodili sme spolu skoro tri mesiace, ale je tu taký problém ešte predomnou mala partnera z ktorým má dieťa, podvádzal ju a ubližoval jej tak sa rozišli. Potom som ju spoznal ja zo začiatku to bolo perfektné, ale po čase som
@ingmg počkaj kým sa ukľudní a daný čas využi na to aby si trochu ukľudnil seba, berieš to hrozne telenovelovo a tragicky. hej, viem, niekedy sa to ťažko berie inak, tiež som si to zažil, ale tiež viem že takýto extrémny prístup obvykle neprospieva ani jednej strane. ešte ja osobne by som možno skúsil také, že jej nejaký ten čas dám (koľko presne ti neviem povedať, to závisí od konkrétnej osoby, môže to byť od týždňa do troch mesiacov, to by si mal nejak vedieť odhadnúť ty), a potom sa jej ozvem nejakým nenátlakovým prostriedkom (icq, fb chat, niečo také, skrátka niečo čo môže v pohode ignorovať čisto pasivitou, ak sa rozhodne), a skúsim sa s ňou porozprávať, ale z pozície čisto kamaráta, žiadne výlevy že "chcem ťa späť, môj život bez teba nemá zmysel", ani náznaky ničoho takého, ani narážky, len zvedavosť a úprimný, neutrálny záujem ohľadom toho čo jej behá hlavou, ale to vie málokto naozaj v praxi spraviť dobrým spôsobom, takže by to asi bolo veľmi riskantné. čiže daj jej čas, veď ak ju tak strašne miluješ tak by si mal byť ochotný a schopný nejakú dobu počkať, keď povedala že to potrebuje, nie?
1. Začneš jej vyvolávať a vypisovať, že ju miluješ a ona bude na sebe cítiť neuveriteľný tlak a stratíš ju navždy
2. Zhlboka sa nadýchneš vždy, keď sa jej budeš chcieť ozvať, čím tu vznikne šanca, žýe si uvedomý, aký skvelý človek si a že bez teba nechce byť. ALe na to by si jej musel dať priestor.
Možno zistí, že jej nechýbaš a v tom prípade by to bola jednostranná láska a to by koniec koncov aj tak viedlo k tvojmu nešťastiu, takže jednoznačne daj jej čas a nechaj to na nej. Určite vie, že ju miluješ, dopraj jej ten čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Môžu nastať dve situácie:
1. Začneš jej vyvolávať a vypisovať, že ju miluješ a ona bude na sebe cítiť neuveriteľný tlak a stratíš ju navždy
2. Zhlboka sa nadýchneš vždy, keď sa jej budeš chcieť ozvať, čím tu vznikne šanca, žýe si uvedomý, aký skvelý človek si a že bez teba nechce byť. ALe na to by si jej musel dať priestor.
Možno zistí, že jej nechýbaš a v tom prípade by to bola jednostranná láska a to by koniec koncov aj tak viedlo k tvojmu nešťastiu, takže jednoznačne daj jej čas a nechaj to na nej. Určite vie, že ju miluješ, dopraj jej ten čas.