Bol som na 3media párty v NR. Nieto, že deň pred tým, mi jeden dobrák nechtiac skočil na nohu, po čom som ledva krivkal, ale aj zo soboty na nedeľu sa musel jeden magor náramne nudiť.
Stál som pri progressive stage-i (tancovať som nemohol) trochu vz
Nie, nie je to normálne, je to vrchol debility. Ako sa hovorí alkohol metla ľudstva, nič s tým asi nespravíš, hlupák hlupákom ostane. Je mi ťa osobne ľúto.
Vymlety magori tu budu vzdy... ich male ego ich nuti vyvysovat sa silou na inych, neviem ci pre vysie postavenie v partii, alebo co...
bohuzial fakt, ze zavse schyta "civilista" bez dovodu je realita... ono by som sa pozrel ci by to skusil taky trtko do rovnako vahovo identickeho oponenta... asi tazko...
X-krat som videl ako "bulo" na ulici po ceste na DISCO pustil jednu nic netusiacemu okoloiducemu len z toho dovodu ze si v tej zmagorenej hlave dokazal akymsi nevysvetlitelnym sposobom (zazrakom) zratat 2 a 2 a na zaklade usudku o svojej musculaturnej prevahe toho oponenta udrel...
NASTASTIE som bol aj svedok kedy si takyto "BULO" zle zratal 2 a 2 a od chalana s minimalne o 40KG nizsou vahou dostal taku cez drzku vratane celej partie co bolo asi 5 typkov vratane jeho, ze ich bolest a hanba vypoklonkovali za dvere...
Clovek ked moze, tak si proste kopne. Nejde o nic ine ako o ludsky kokotizmus, ktory sa stale viac a viac stupnuje.
Nie si jediny, komu sa take daco stalo. Aj ja som si uz raz "vysluzila" zopar modrin, lebo som bola na koncerte, dojebali sa tam taki kokoti (nic viac o nich nepoviem v ramci nekonfliktnosti) a prisli nam potriast rukou.
A aj celym telom.
Ale stretnes sa s tym aj tu, na Birdzi, i ked v inej forme.
A na zaver odkaz pre tychto vygumovanych debilov : Ubohost si mozete dokazovat aj inak.
Noo klasika .. a preto už nechodím do barov pre takýchto primitívov ale niekam kde je spoločnosť o čosi vyššia a inteligentnejšia , radšej zaplatim za drink 5 eur ako 1 a aspon nedostanem na hubu od neakeho tupca s nasadeným boxerom .. Takže moja rada znie - Nájdi si bar bez tupcov
vole ja by solm si niekoho z tych chalanov odchytila a mucila (nechat hop zviazaneho v pivnici..ziadne jedlo..nepustis ho na zachod nech sa dosti...ked budes nastvany tak len tak prides a kopnes mu to ksichtu...ostis ho...atd) kym by mi nepovedal ktory to spravil....ale len potom by nastala sranda
noo su to magori... aj ti SBSkari... so slovenskymi SBSkarmi mam len zle skusenosti... cca pred mesiacom som bol v rakusku na Children of Bodom, a tam ti SBSkari, to sa nedalo porovnat.. volaco si potreboval, ochotne ti poradili, vedeli normalne po anglicky,.. no bola to paradna akcia.. jedine co tam bolo, tak jeden pojebany srb tam robil kokotiny a problemy.. inac paradicka... a na slovensku, ked sa na feste spytam vyholeneho kokota, ze ci nevie co ja viem, kde je pitna voda, alebo co, tak zazera, drzy je, arogantny, posle ta do prdele...
Nakoľko som trochu urastenejší vždy som sa zastal slabších,takže keby som tam bol neodišiel by dotyčný naprázdno.Roky som robil vyhadzovača a mám v tom prax ako uzemniť takých smradov.
hmm stalo sa mi niečo podobné raz som stál pred jedným barom a nejaký sfetovaný a ožratý chalan išiel ku mne hne´d som vedel ktorá bije lenže v takej chvíľi treba konať rýchlo lebo nikdy človek nevie či vytiahne nejaký nôž alebo niečo také treba si všímať hlavne ruky a keď som videl že už sa zaháňa poslal som ho k zemi keď a v tom zrazu som pootočil hlavu bol tam sbs-veľkýkár a už som vydel tesne pred okom pesť a potom som pekne spadol na zadok a obaja sa do mňa pustili ešte že som ich odkopával nohami lebo by som pekne dostal
na držku neviem prečo sa do mňa pustili asi kvôli krátkym vlasom ale kašlal som na to a neriešil som to proste niektorý ľudia sú fakt blbý
@vaper nebyť toho tak aj prižmúrim oko nad tým, že som ledva chodil a tento víkend by bol najkrajší v tomto roku.. a nevieš o niekom z tvojich známych, ktorí tam boli, či niečo také nevideli?? popýtaj sa prosím ťa budem ti vďačný
@speechless ja viem, že s tým už nič nenarobím, ale rád by som vedel, že čo sa dialo po tom, ako som skončil na zemi.. nevieš náhodou o niekom kto tam v tej chvíli bol??
@antifunebracka paradox je v tom, že som tam nebol sám.. bol som tam s kamarátom ale ten bol pri druhom stage-i a ked si môžem vybrať, tak radšej budem počúvať hudbu môjmu srdcu najbližšiu
@igorius tam bolo dooosť ľudí, aj keď bolo hnusné počasie a blato ale čo už keď mali lístky.. to mohol byť hocikto to už nezistíš.. už môžeš byť len ostražitejší do budúcna a neostávať takto sám..
@speechless či zistím, kto to bol ma až tak nerajcuje - bo aj tak to je málo pravdepodobné i ked človek nikdy nevie.. skôr by som chcel vedieť čo sa dialo po tom, ako som skončil v bezvedomí na zemi
pozn.: dnes som sa dozvedel, že SBS-kari sa mi počas môjho bezvedomia prihovárali, stále však neviem, či videli čo sa stalo a či chytili toho, kto to urobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Bejči o tom teraz tiež písal blog:
» t-musiccity.hudba.zoznam.sk/clanok.php?id=8...
bohuzial fakt, ze zavse schyta "civilista" bez dovodu je realita... ono by som sa pozrel ci by to skusil taky trtko do rovnako vahovo identickeho oponenta... asi tazko...
X-krat som videl ako "bulo" na ulici po ceste na DISCO pustil jednu nic netusiacemu okoloiducemu len z toho dovodu ze si v tej zmagorenej hlave dokazal akymsi nevysvetlitelnym sposobom (zazrakom) zratat 2 a 2 a na zaklade usudku o svojej musculaturnej prevahe toho oponenta udrel...
NASTASTIE som bol aj svedok kedy si takyto "BULO" zle zratal 2 a 2 a od chalana s minimalne o 40KG nizsou vahou dostal taku cez drzku vratane celej partie co bolo asi 5 typkov vratane jeho, ze ich bolest a hanba vypoklonkovali za dvere...
Nie si jediny, komu sa take daco stalo. Aj ja som si uz raz "vysluzila" zopar modrin, lebo som bola na koncerte, dojebali sa tam taki kokoti (nic viac o nich nepoviem v ramci nekonfliktnosti) a prisli nam potriast rukou.
A aj celym telom.
Ale stretnes sa s tym aj tu, na Birdzi, i ked v inej forme.
A na zaver odkaz pre tychto vygumovanych debilov : Ubohost si mozete dokazovat aj inak.
@pinci bol som na verejnom priestranstve, nie v bare
na držku neviem prečo sa do mňa pustili asi kvôli krátkym vlasom ale kašlal som na to a neriešil som to proste niektorý ľudia sú fakt blbý
(btw mojho priatela tiež začali obťažovať lebo mali potrebu vyvolať bitku a cítiť sa nadradene asi, ale ignoroval ich a bolo ok).