Zdravím, chcem sa opýtať či mi nejako neuškodí proteín,lebo som chudý a mal by som brať gainer to viem...Nehrozí mi schudnutie alebo tak? Skôr by som chcel byť chudý vyrysovaný ako trošku tučný Bude to vadiť? Mám 17 rokov a berem Anabolic Masster
@1x1 problémy so štítnou zlazou xDDDDD toto mi povedalo XX ludi a ked zacali normalne jest a nie 2 rozky denne tak zrazu pribrali a uz nemali problem so stitnou zlazou ...keby si naozaj mal tak tu nezakladas fora o proteine lebo vieš ze ti to hovno pomoze a hovorim ti to aj tak ze ti to hovno pomoze lebo málo žereš....zacni normálne jest a uvedom si ze je to DOPLNOK VYZIVY a nie NAHRADA STRAVY
@jurito nechápeš že existuju ludia s rýchlym metabolizmom? gény ti nič nehovoria napríklad? aj ja stýmto mam problém žerem si kolko len chcem samé hovadiny a proste nič
@adka25 opakujem ti,že trepeš dve na tri...bavime sa o štítnej žlaze a ty tu vyprávaš o rýchlom metabolizme,najprv si to ujasni v hlavičke o čom vlastne chceš debatovat
@1x1 aj tak ti neverím a je mi to fuk , takých čo mali problémy so stitnou zlazou lebo neevdeli pribrat lebo jedli malo som zazil uz kopec
@adka25 ty si uz totálne primitívny/a ? tvoj prvý koment "nechápeš že existuju ludia s rýchlym metabolizmom?" ...kto sa tu bavil o metabolizme? rec je o štítnej zlaze a to su dve totalne odlišné veci ...proste nereaguj na mna viac lebo si hlúpy človek a nemam chut sa s takým bavit
@jurito lebo pan jurito je ten najmudrejší človek na tejto planéte no a, že som hovorila aj o metaboolizme? proste zhadzuješ to na to že všetci tí ktorí su chudí tak nič nejedia to je tá tvoja užasna predstava a preto maju aj štítnu..by ma zaujímalo ským sa asi tak bavíš ked nie s ludmi ktorých ani nepoznáš a hned si utváraš mienku že su hlúpi...
@adka25 tí ktorí su chudi jedia malo a ich kalorický výdaj sa rovná kalorický príjem,poprípade nižší ...každý rozumny človek to vie,ktorý sa o to troška zaujíma ani nemusí byt einstein k tomu ..... 99% ludi ktorí mi v zivote povedali,že nevedia pribrat a jedia vela nakoniec mali totálne napiču jedálniček a 1% naozaj mali zdravotné problémy.....je to jednoduché,nevieš pribrat tak jedz viac a uz neotravuj ked to nevies pochopit a mam pocit ze ty si presne ten typ čo to ani nechce pochopit lebo on predsa je neskutocne vela a keby si sem napísal/a jedálnicek tak sa isto poštím od smiechu
@jurito tak mi urob jedálniček tak ako sorry ale toto čo já mam su geny po rodičoch takže prežierať sa nebudem a ani jedálniček presný si robiť nebudem lebo ešte schudnem budem jesť kedy chcem a ako chcem a do mojho jedálnička sa starať vôbec že nemusíš
@adka25 tak potom nerev ze nevies pribrat a mas geny po rodicoch....si proste lenivý žrat a dodrzovat jedalnicek a to neni ze nevies pribrat ...lebo keby si ho dodrziaval tak v pohode priberies tak jak 99% ludi ktorí su chudí....bol som presne takýto istý jak ty,som len vyplakával ake mam geny a ako sa to nedá ved ja zeriem strasne vela....a spravil som si jedalnicek,co zaberie asi tak 2 hodiny amximalne aj s vyhladavanim informácii a zrazu za 3 mesiace +15 kilo.....jeeeeej ale ved ja predsa neviem pribrat,sak som X rokov nevedel .....tak sa uz zobud a prestan tu mudrovat ked o tom hovno vies lebo si to len sam potvrdil ze nie ze NEVIES pribrat ale SI LENIVY priberat ....a ano musim mat vzdy pravdu lebo argumentujem len vtedy ked viem ze mam pravdu a nepustam sa do debaty kde viem ze pravdu nemam,to robia mudri ludia
@jurito ja ti tu nerevem iba hovorím aka je pravda héj tak potom aké je to tajomstvo? ak by som hovno robila a na riti doma sedela tak jasné že priberiem no ty si strašne mudri hned sa tu s ludmi hádať a nadávať ako nič nevedia lebo ty vieš všetko
@adka25 vyssi kalorický prijem ako výdaj=priberanie ....lahke ako facka len si tak primitivny ze ani po 10 komente si to nevies uvedomit a stale dokola trepes to svoje a hladáš dovody PRECO SA TO NEDA a nie SPOSOBY AKO SA TO DA ....nadávam ludom ktorí su tak primitívni,ze ani po x komentoch kde som im to vysvetlil to nepochopia a hádaju sa o svoju pravdu....viac na teba uz nebudem reagovat ani ,bud to pochopis alebo to nepochopis a je to tvoj problem ,moj zivot tym neovplyvnis,rozprávaj dalej kamaratom ako nevies pribrat lebo mas geny po rodicoch
pre pribratie su vhodne gaineri okrem vhodnej stravy a treningu teda osvedcene produkty aj od trenera mam z 4fitness eshopu. len ja chcem skor vysekat svaly a zhodit z tukovej vrstvy ako pribrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@1x1 aj tak ti neverím a je mi to fuk , takých čo mali problémy so stitnou zlazou lebo neevdeli pribrat lebo jedli malo som zazil uz kopec
Ale onač neuškodi