fuu no nechcem si vymýšľať, čítala som to dávnejšie, nemám knihu pri sebe, takže neviem poskytnúť presné fakty. ale napísal ju John Virapen, kniha ja volá Nežiadúci účinok- smrť. je to bývalý riaditeľ farmaceutickej firmy, ktorá vyrába(la) napríklad prozac, v knihe píše ako to všetko funguje čo sa týka testovania liekov, ich vedľajších účinkov a tak... zrovna psychické poruchy sú najväčšou zlatou baňou farmaceutov.
skús si prečítať tú knihu, aj v pdfku ju isto nájdeš, prozac tam má samostatnú kapitolu, takže ju nemusíš čítať celú.
ak sa pýtaš kvôli sebe, tak držím palce pri liečbe, opatrne ale s tými psychofarmakami, aby ťa to viac nedojebalo.
@cobra no, potesi ta, ze prave to ma donutilo hladat pomoc? co si si chcel dokazat tymto prispevockom? potazkat ego trosicka, lebo tebe je dobre a mne nie ?
@cobra nepredpisali mi prozac mam teraz zoloft, ale prozac je jediny, co sa pouziva na bulimiu. Inak kazde antidepresiva robia prve dva tyzdne sarapatu, ale potom to stoji zato. Je fajn citit sa po dvoch rokoch ako clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
skús si prečítať tú knihu, aj v pdfku ju isto nájdeš, prozac tam má samostatnú kapitolu, takže ju nemusíš čítať celú.
ak sa pýtaš kvôli sebe, tak držím palce pri liečbe, opatrne ale s tými psychofarmakami, aby ťa to viac nedojebalo.