Hovorí sa že až na pár výnimiek je táto mladá generácia bez poriadnych kôz!!! Cize smola mozes sa aspon razadit k tym mladym "bezprsim" akože "ženám"...
Si vsimnite inak ze ziadna baba dnes akosi nemá kozy co to ma znamenat aka pre mna ostane na buducnost...
kazdopadne len kvoli ceckom by som ju nebrala
no myslim ze riesenim by mohla byt aj plastika alebo hoci aj dobre zvolena podprsenka, ktora ti kozy opticky zvacsi
jedz hydinu. rastove hormony sa prejavuju aj na ludoch a vobec teraz netrolim, proste kurcata pchaju hocicim aby rastli a ke zjes take kura tak aj na teba to bude mat maly efekt, je dost mozne ze ti o nieco podrastu
ale nezufaj, nam chlapom sa pacia aj male, , take aurat do dlani
Dievca zamysli sa! Ved to je ako spytat sa " Co mam jest aby som mala mensi nos?"Vsetko co ti tu povedia budu zarucene bludy. Ziadne jedlo ti nepomoze iba operacia
Dajú sa zohnať nejaké tabletky, ktoré obsahujú akýsi hormón, z toho Ti trochu narastú - ale stojí Ti to zato??
Keď chceš chalana na vzťah a nielen na vyplnenie chvílky večernej nudy, tak takého zaujíma oveľa viacej ako prsia
Nič ti nepomôže, okrem prijímania hormónov, estrogénu. Tieto veci ze cibula a pivo to nepomôže, nemá to žiadny význam. A brať hormóny je riziko, musíš sa naučiť byť spokojná s tým čo máš
@subarnica cvicenim sa zvacsuju muzom, zenam sa praveze zmensuju ak ked spevneju...preco si asi 3/4 fitnesiek dava robit silikony? a hej, vyzera to otrasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Si vsimnite inak ze ziadna baba dnes akosi nemá kozy co to ma znamenat aka pre mna ostane na buducnost...
kazdopadne len kvoli ceckom by som ju nebrala
no myslim ze riesenim by mohla byt aj plastika alebo hoci aj dobre zvolena podprsenka, ktora ti kozy opticky zvacsi
ale nezufaj, nam chlapom sa pacia aj male, , take aurat do dlani
Keď chceš chalana na vzťah a nielen na vyplnenie chvílky večernej nudy, tak takého zaujíma oveľa viacej ako prsia
to je dobrá somarina že rastú len do 16
predsa každý vie, že k štíhlej postave žiadne mega cecky nejdú, tak si nájdi nejakú slonicu, tehotnú, dojčiacu alebo na hormónoch
Ked tak nad tym uvazujem, prsia su fakt dobry biznis. Kolko chudenec zien mysli ze ich zvacsi dakym jedlom alebo tabletkami
Co pomaha je pushupka a neodporucana antika.