ja si už nepamätám.... vzhľadom na gympel som mala čerstvých desať a viem, že prvý deň nám triedna kázala jednému po druhom vyjsť pred tabuľu a čosi o sebe povedať
nikoho som nepoznal, bolo mi dost blbo prve mesiace sa ma spoluziaci snazili presvedcit ze som prisiel medzi debilov ale teraz je to uz super.. D zrejme som klesol na ich uroven nee cosi si delam kozy.. od zaciatku az doteraz ppci
my sme boli každý z iného mesta takmer... pár zo ZA, z MT, z PB a z okolitých dedín a tak... nanajvýš sa tam medzi sebou poznali tak dvaja-traja ľudia... ale od začiatku sme sa snažili spolu sa rozprávať. rýchlo sme si rozumeli
ja som sla do cudzieho mesta a velkej skoly a hlupa som si na dverach zle pozrela triedu, myslela som, ze som v Acke ale bola som v Becke tak som si na planiku skoly nasla Acku a sla tam. neviem ako mi napadlo ze pozri sa este raz na zoznam ziakov na dverach.. a nebola som tam tak som sa vratila k hlavnemu vchodu ktory som nevedela najst a nasla sa na zozname znova, ale potom som sa stratila, lebo som nevedela najst Becku
najblizsi tyzden sme sa tam dvakrat cela trieda pokope stratili...velka skola nezrobis nic
no prvy den som prisla zo skoly s placom ze tam uz nikdy nepojdem lebo vsetci vyzeraju prihluplo a su to cisti sedliaci ale stacilo dalsich par dni a bola som najstastnejsia na svete, mam skvelu triedu, skolu a milujem strednu uz teraz sa neviem dockat septembra
Síce som nikoho nepoznal - no hneď prvý deň som sa z niektorými zoznámil - samozrejme prvé týždne vládol taký čudný pocit - každý bol krotký - držali sme sa ako trieda pri sebe ako kozliatka aby sme sa neoddelili a nestratili sa v škole - naučiť sa tie bludiská - čo kde aká učebňa mi trvalo aj pár mesiacov
tak ja som sa dostala do takej triedy, kde som mala jednu bývalu spolužiačku, aj s tou som sa na zakladke nikdy nebavila... a ostatny vsetci boli v druhej triede.. nechapem prečo ma tam dali a bolo mi zo začiatku dost na howno... a este ked som zbadala tie spolužiačky.. a spolužiakov.. jeden rysavy, druhy hipisak, treti pribrdzdeny... a dalsi dvaja boli z vedlajsej byvalej triedy.... baby.. jednym dobreze netrčala slama z vlasov... druha s mastnymi vlasami... tretia otrhana... no strach a des... chcela som prestupiť.. ale nakonec som si nasla tam nejakú partiu a teraz sme velká Elita... takže sa nič neboj... bude to v pohode len si treba zvyknut... a na začiatku ta budu otravovat otazky od profákov: ako sa volas, odkial si... na kazdej hodine xD skoro ma slahlo.. ale da sa to vydrzať...
prvý rok, aspoň zo začiatku bude trochu trápny, lebo nikto nikoho nepozná a keď budú pokope ľudia, ktorí sa boja ozvať k druhému, tak to spoznávanie bude dosť dlho trvať ale tak.. v podstate prvý rok je asi najlepší
prvy den som stratil moju triedu z dohladu a tak som zabludil, ale nastastie som nasiel mojho (vtedy buduceho)spoluziaka, ktory s atiez stratil..a vtom s azjavila zastupkyna a boli sm ezachraneni....a neviem ake I/ je v slove zastupkyna..sorry
jezis to bolo tak davno. desat rokov tomu bude. ale tak co, hanbili sme sa, okunali, esteze som mala vela spoluziakov zo zakladnej. potom to uz islo akosi samo
@grietusha no ja som zo ZA, a niečo v okolí.. no to by sedelo aj na MT aj na PB len ma zaujíma, že kde je tu taká škola, že sa na ňu hlásia aj decká z väčšej diaľky... (ja som na gvoze, a síce mám troch spolužiakov na intráku, ale to je už skôr rarita )
@nenay GBZA a tí, čo sme boli z MT/PB, sme dochádzali, neboli sme na intráku. akurát holka z oravy, zo spišskej belej a potom z dedín, z ktorých sa kktsky dostáva aj na žel. stanicu v PB, tak tie boli na intráku.
omg ja sa pamatam jak sa nam predstavil nas triedny a od toho okamihu az doteraz ma nasiera...a inac som tam mal par kamosov zo zakladky takze v pohode
Kedze to nebolo tak davno (pred rokom), pamatam si na to dobre. Zhodnotim to teda rychlo. Mala som tam par ludi, ktorych som poznala, tak som sa ich silno drzala ale bolo to fajn, rychlo sme sa vsetci adaptovali a vytvorili podla mna uplne perfektny kolektiv. Skvele spolu fungujeme. Tesim sa
a poviem vam, v prvy den tusim neboli ziadne trapnosti!
ooouu ha ..prvy den na mojej strednej ,noo tak to veru nebolo bohvieco ,som prisla s placom domov ,ze chcem ist na zakladku to si pamatam .....aako dnes ...no ale tam to bolo strasne nikoho som nepoznala ,lebo nikto od nas sa nedostal na tu skolu co ja ,a nikoho som tam v zivote nevidela este D takze dost sranda to bola teda ,musim uznat len som sa na nichn kukala ,ani slovo som neprehovorila ,ani nic ,,no sila (a trvalo mi strasne dlho kym som si vobec aspon trosku na tie velke zmeny zvykla ,ale uz sa to da teraz chce to len cas a byt komunikativny a mily ,ku vsetkym
No 1 den na strednej ...chodila som na zdravotnú a 1. deň som došla celá v čiernom ..však smútočný deň vždy som tam bola za rebelku a neprekážalo mi to ..nové tváre nové možnosti nové začiatky...
bohužiaľ som tam bola len jeden a pol roka nakoľko som sa povadila z riaditeľkou keď som jej povedala niečo v tom zmysle že je skorumpovaná sviňa..teraz idem zas od 1. ročníka ale na inú školu a dosť sa teším na tie mujky ale mám obavy nako+ko tam budem cca 7. baba
kedze som na intraku tak sme do skoly dosli vsetci a uz som sa z niektorymi ludmi poznala aj z pripravnych kurzov cize to bolo v pohodke... a okrem toho moju triedu vazne milujem je to banda uzasnych ludi....teda az na male vynimky ale tie su vzdy vsade....takze hlavne nemaj s toho stresy urcite to bude v pohode..okrem toho prvy den na novej skole su vzdy skoro vsetci troska mimo....ale bude to v poho..
samí noví ľudia, rýchlo sme sa spoznávali, a nezabudnem na prvý den, ked nám triedna doniesla pastelky a fixy, že máme nakreslit niečo čo nás vystihuje, no tak sme si kreslili jak v prvaku na zakladke som si vtedy pripadal
Ja som bola rozklepaná úplne...som si každého všímala a štvalo ma že viacerí sa poznajú zo základky a ja som nepoznala nikoho len jedného chalana s ním sme si povedali akurát čau a ani neviem ako sme sa začali baviť...ono to šlo samo
neboj sa, urcite to bude dobre hlavne, ze spoznas vela novych ludi, ale budes si musiet zvyknut na nove profesori a hodiny, ale mne to dopadlo velmi dobre, kedze som uz poznala polovicu triedy
no mna to caka az o rok aleasi sa budem bat lebo teraz na skole sme dost rozpadnuti a som jedna z tych co nepatria k "elite" triedy ale nechcem aby to bolo aj na strednej preto chcem tam ist cim skor...a dost sa budem bat hehe
mala som 10/11 rokov, nepamatam presne.. bo na osemrocny gympel som sla... a fakt uz ani poriadne nepamatam ale teraz by som ich setkych nevymenila ani za nic...
dosla som tam a zistila ze ako jedina z dvoch tried /54 ludi/ nikoho nepoznam ale chvalabohu sme sa nejako pozoznamovali este v ten den tak to bolo uz fajn ale na tu hrozu ktoru som mala ked som tam prvykrat sla nezbaudnem asi nikdy dnes sa z toho len smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale teraz nám huby nemôžu zatvoriť
Nezvykol som si do teraz, je to pre mňa hrozné, spolužiaci kokotní
najblizsi tyzden sme sa tam dvakrat cela trieda pokope stratili...velka skola nezrobis nic
Čiže čiže sa to začalo celkom vtipne.
Podobne som nikoho nepoznal, ale poobede som už spolužiakov spoznával na fajčiarskej prestávke za školou Nijaké trápne ticha som nezažil.
a prvý deň??
strašný.. jako spolužiaci v pohode ale nás tam držali do pol dvanastej lebo nám ukazovali školu a dávali učebnice.. chápete?? hneď prvý deň..
Ale v pohode
na tu hlupu skolu som si zvykla rychlo nastastie a velmi rychlo by som z nej uz aj chcela vypadnut !
inak u mňa na škole v pohode.. stačí, ak tam bude pár zhovorčivých ľudí a pôjde to
a prvy tyzden tam bolo dost ticho, teraz je to lepsie
prvy tyzden, dva trocha divne, ale potom to uz ide
a poviem vam, v prvy den tusim neboli ziadne trapnosti!
bohužiaľ som tam bola len jeden a pol roka nakoľko som sa povadila z riaditeľkou keď som jej povedala niečo v tom zmysle že je skorumpovaná sviňa..teraz idem zas od 1. ročníka ale na inú školu a dosť sa teším na tie mujky ale mám obavy nako+ko tam budem cca 7. baba