Myslite si,ze tak ako sa tisice ludi stretava na internete,na chatoch alebo forach,ako si dopisuju maily,mohli by taketo organizovane stretnutia fungova aj fyzicky?mali by o to ludia vobec zaujem?chcem povedat,nemali by sme sa zamysliet,ci je to spravne a
nieco na tom je, ale na internete sa casto prezentuju aj ludia, co su v skutocnom zivote nesmeli a bojazlivi a internet je pre ich sancou ako sa plne zaradit do spolocnosti...
no na jednej strane je to zle ..lebo podstate newies skym si pises moze mat foto niekoho ineho..moze mat iny vek atd..no nadruhej strane kazdy chcem mat urcitu anonymitu...istotne by som neprisla len taka diskutovala s ludmi ktorych nepoznam... nikdo newie potom co si o nas ty ostatny myslia mne by to neprislo v dobrom...clovek ked sa chhce zozonamit s ludmi tak sa snimi mozno aj stretne ja ked jee to urcite riziko
Pokial ten clovek uplne nevypusti fyzicke stretnutie. A to ze sa niekto na niekoho hra, nie je vylucitelne, ale musel by to byt velmi dobry klamar, keby sa nezamotal povedzme po mesiaci pisania. A ako uz bolo povedane, tak nie je problem sa stretnut (povacsinou)
Žiaľ, je dosť takých ľudí, pre ktorých je net iba miesto na vybúrenie tých najnižších citov a pudov... Ale takí zvyčajne nemajú nijaký záujem o fyzický kontakt a vedia, prečo.
Hej, hej, to je riziko, že sa niekto na niečo hrá, ale zase cez net podľa mňa oveľa ľahšie spoznáš určitých ľudí, čo za niečo stoja a môžeš spoznať aj takých, akých by si bez netu nespoznal nikdy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nepotrebujem sa skrivat za netom...
V utorok mam posedenie na pive(pre mna len soda) s cts_w, myr3c a ja
Hej, hej, to je riziko, že sa niekto na niečo hrá, ale zase cez net podľa mňa oveľa ľahšie spoznáš určitých ľudí, čo za niečo stoja a môžeš spoznať aj takých, akých by si bez netu nespoznal nikdy...