závisláci,ľudia čo sa pokúsili o samovraždu,ľudia ktorí veľmi trpia fóbiami,ľudia,ktorí to nemajú v hlave v poriadku a lekári tam chcú stanoviť diagnózu,čo im vlastne je..
depresie, samovrazedne sklony, xenofobia maybe ale to skor terapia, pozabudol som co som cistal psycho lit faktu :3 pogoogluj.. inak preco ta to zaujima?
@denafilth poväčšine sú to zavíslí na alkohole, drogách, gambleri ale napr. aj ženy trpiace mentálnou anorexiou, či bulímiou, ľudia so sklonom k samovražde atd...
@majqqqo neviem, ked si predstavím kadejaké psychiatrie, tak sa mi vybaví taká atmosfera, rozmýšlam nad tým aké maju myšlienky a tak, také tie psychopatické výplody chorej mysle, neviem prečo, zaujíma ma to
co je typický psychopat? mas namysel psychiatriu ako nemocnicne oddelenie ci psychiatriu ako ustav? na psychiatrii ako nem. oddelenie nemusia byt len psychopati.. neviem preco tato spolocnost si mysli ze vsetci co su na psychiatrii su blazni.. su tam napriklad aj mamicky so silnou poporodnou depresiou.. a nezname to ze chcu svoje deti zabit alebo co ale su napr aj extra citlive takze ak ich dieta zas zakasle utekaju hned k lekarke aj 3 krat denne
kazdopadne su tam velmi vtipní ludia co si myslia ze ak namocia spacky do parfemu a kory pomaranca vyrastu im cigarety a ak prileju acidko proces sa urýchli a doktori ktorí liečia predavkovanie diazepamom podavaním diazepamu
som psychopat, a priznávam sa k tomu úplne v pohode, pretože na tom nič nie je. typický psychopat je dosť blbý pojem, lebo každý jeden psycho má iné problémy, poruchy, fóbie. tých porúch je strašne veľa, čiže písať ti to sem nebudem, lebo všetko nájdeš na nete a aj tak by som ti vedela povedať skôr o tých, ktorými trpím ja. ale o tom nemienim verejne nikde písať.
Psychopatia je sama o sebe diagnóza, nemusí to byť možno práve tá najhoršia forma ktorú si ty predstavuješ. Existuje aj mierna forma a rôzne druhy. Takže pozor na slová, lebo by si mohla aj niekoho uraziť, kvôli neznalosti.
tak ja napisem nie priamo k tvojej otazke ale ja nechapem preco ludia odsudili alebo ako to nazvat z no proste ze ich povazuju za nejakych nepricetnych debilov..sama viem ze som odlisna od inych aj to citim a viem ze by som na psychiatrii mala byt ale myslim si ze su to normalni ludia ako ostatni..a nepovazujem ich za nejakych retardov co to maju v hlave inak ani nic take..prave naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a tak
dajú ti tabletky čo ti určite pomôžu
aby sa tam potom vždy vracal rád
a keby bol nejaký problém tak môže prísť aj kamarád