....minule som pozerala príbeh o jednej žene, ktorá bola stále v strese,,,a jeden večer, keď sedela s rodinou pri telke jej zrazu prekočilo,,,,predtým sa sťažovala na bolesť hlavy a podobne a potom jej preplo.....začala sa sebou trepať, vykrikovať a musel
...ja mám pocit,že mi preskočí, vždy keď sa rozprávam s niekym o nepredstaviteľných veciach,,,proste, keď si niečo neviem predstaviť...ako napríklad, keď učiteľ na fyzike povie, že si človek nedokáže predstaviť 4D...alebo, keď sa hovorí, že Boh je mimo času,,,,ako môže byť mimo času? ...
ten, kto sa ustavicne stresuje, podpisuje si tym buduci pobyt v nemocniciach...ale to bezny clovek nevie, keby sa trosku casopisiy viac snazili vysvtlit, co sposobuje stres naozaj, no ale kto si bude citat o strese kontra genetika? nikto
ja sa nestresujem uz ani preto, co viem, a ani preto, ze kto raz zazije utrpenie, tak to trosku pozameta s hodnotami...to utrpenie nebolo na mojej kozi, ale velmi jednoducho sa to moze splnit
No aj mne sa take stalo. Prvykrat s halucinaciami a bludmi a druhykrat to trvalo 8 hodin. Ver ze nic strasnejsie nemoze byt. Ale to neznamena hned ze ti preskocilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja sa nestresujem uz ani preto, co viem, a ani preto, ze kto raz zazije utrpenie, tak to trosku pozameta s hodnotami...to utrpenie nebolo na mojej kozi, ale velmi jednoducho sa to moze splnit