Chodil som za automechanika a potom predajca automobilov na nadstavbe. Výsledky som mal celkom fajn a zmaturoval som na jednotky len zo slovenčiny som mal dvojku.
Nemčinu ovládam na úrovni pokročilý. V nadstavbe sme mali nejaké tie veci na psychológiu a zaujalo ma to aj ma to bavilo.
tento rok brali 90, prijímačky pozostávali z 3 častí- TSP-čka (ovela lahšie ako v Brne-bol tam všeobecný prehlad, dejepis, interpretácia textu, matika, priestorové ak sa nemýlim..) potom psychológia a tzv. rýchlostný test ( také pejoviny typu napíš druhé písmeno mesiaca, ktorý nasleduje po mesiaci kedy sú Vianoce do štvoruhlového útvaru na lavej strane)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Pred tým teda moja stredná je učňovka+ nadstavba.
Chodil som za automechanika a potom predajca automobilov na nadstavbe. Výsledky som mal celkom fajn a zmaturoval som na jednotky len zo slovenčiny som mal dvojku.
Nemčinu ovládam na úrovni pokročilý. V nadstavbe sme mali nejaké tie veci na psychológiu a zaujalo ma to aj ma to bavilo.