@smilerrr som otvorená pre veľa možností ale čo som pozerala na internete u väčšiny som nevidela žiadny vidieteľný záver,(hier, nemyslím testy) - niečo napr. na učenie osobnosti, ale niečo kreatívne nie také typické otázky máš pocit, že si taký a taký...a na školeniach sme mávali rôzne na komunikáciu alebo na zistenie osobnej zony ale už si to úplne nepamätám a nechcem to dopliesť ...ak máš niečo čo ťa zaujalo s tej knihy bolo by pekné keby mi to pošleš alebo zoskenuješ hrozne by ma to potešilo
@qossyend mám mierne upravenú verziu hry o krízovom riadení, kde sa musíš z pohľadu člena kompetentného orgánu pred apokalypsou zeme rozhodnúť, ktorých ľudí necháš prežiť v úkryte a ktorých pošleš na smrť.
nemám k tomu síce žiadne "výsledky" alebo vysvetlenie, ale vždy keď to s niekým hrám, tak sa okolo toho rozvinie dlhá a zaujímavá diskusia tak ak chceš, môžem ti poslať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kolko sa udava ze je osobna intimna zona cloveka? Tak 20 cm od/okolo neho? Alebo u kazdeho inak, individualne?
@motyylia nemáme tému určenú je to skor pre zaujímavosť
nemám k tomu síce žiadne "výsledky" alebo vysvetlenie, ale vždy keď to s niekým hrám, tak sa okolo toho rozvinie dlhá a zaujímavá diskusia tak ak chceš, môžem ti poslať