Chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s týmto čajom počas chudnutia. Pomohol Vám ? (Alebo iné skúsenosti) Cvičím každý deň pravidelne, ale rozmýšľala som že by som ho začala piť popri tom, lebo vraj napomáha dosť a vraj je aj veľmi chutný.
môj najoblúbenejší čaj!!! ale nie kvôli tomuz chudnutiu.... tá chuť je úplne super a človek ho môže piť aj furt a enbude mu vadiť... len som ho teraz na chvílu vynechala.. nie je dobré piť stále te istý čaj
samozrejme v najbližšej čajovni/etno/bio shope ho kúpiš 50g za 2.4O€ a pred každým hlavným jedlom...
je to skvelé aj na znižovanie cholesterolu ... na nete nájdeš o ňom litánie popísané
@coleshepter ja osobne sáčkovým neverím, lebo si myslím že sú tam len pozmietané zbytky z kvalitných zmesí.... keď už pre nič iné, tak keďsi dá človek trocha lístkov do sitka, tak ako sa to zaleje a vyluhuje tak te lístky sa nehorázne napijú a zväčšia svoju velkosť....proste zničoho je vela! a v tom sáčku to nemá ani ako "napučať" a ani nepučí ...
a osobne proste mi chutia najviac sypané ako áno... pijem sem tam aj sáčkové (je to velmi praktické) ale hlavne ak chceš schudnúť tak sypaný skús
@lawey jj pravdu máš. V týchto sáčkových su tie špiny zo sypaných čajov, bratranec raz bol niekde v takej továrni kde to vyrábaju a videl čo sa tam robi ! potom mi podal report a ja to širim dalej.
@pijemzelenycaj to ti verím! a neprekvapuje ma to... však už len keď si to človek porovná to ako sa zväčšia lístky raz spravím video o tom proste zalejem čierny (mám teraz takú zmesku nepálsku tuším) a do druhého pohára zalejem obsah sáčkového čierneho čaju
a rozdiel vo farbe a v tom ako sa to "napučalo" to bude krásne vidieť!
@lawey jj urob ! aj ja som si raz robila taky pokus zo zelenym, ze som proste si kupila nejaky taky sypany kvalitny a taky tesco sackovy a potom som to porovnala, tu chut a aj ten vyzor a akože no...to bolo ako porovnavat čokoládu s mäsom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
samozrejme v najbližšej čajovni/etno/bio shope ho kúpiš 50g za 2.4O€ a pred každým hlavným jedlom...
je to skvelé aj na znižovanie cholesterolu ... na nete nájdeš o ňom litánie popísané
každopádne skús! však, prečo nie!
a čo som čitala kedysi nejake fory, tak vela ludi to odporučalo
Či to musí byť nejaký origoš?
a osobne proste mi chutia najviac sypané ako áno... pijem sem tam aj sáčkové (je to velmi praktické) ale hlavne ak chceš schudnúť tak sypaný skús
a rozdiel vo farbe a v tom ako sa to "napučalo" to bude krásne vidieť!
limetka
pomaranč
mango a ananás