mal som toho takeho co vyzera jak rogalo a ked s nim vyskocis v silnom vetre, tak ta paru metre potiahne vzduchom (aj ked to som mal vtedy ani nie 50 kil hadam ). a potom som s nim strasne havaroval a bolo po nom.
ked tak rozmyslam, to sa da aj teraz zrealizovat, len by na to trebalo poriadneho sarkana a vietor. ved su typci, co s tym lietaju na surfoch. vobec sa v tom sice nevyznam, ale viem si predstavit, ze keby to malo rozpatie tak 2,5-3m, tak si s tym po luke zalieta aj dospely chlap si mi dal chrobaka do hlavy...
Ach to su vlastne casy z najkrajsich mojich spomienok na to ked som bola mala. Mala som takeho obrovskeho sarkana v tvare orla a uzasne lietal a vzdy po skole sme utekali so sestrou na nas kopec pred dom a pustali sme si ho aj 5 hodin vkuse a robili sme aj skolske preteky. Hned by som sa k tomu vratila ale neviem co sa stalo s tym sarkanom
Hej, ked sme mali tak 13 tak sme s tym experimentovali.. Kupili pevnejší vlasec, dlhší a chudák išiel tak vysoko že ho nebolo vôbec okom vidieť.. A dole sme ho ťahali hádam 15 minut
moźnosť 1 aj 3
mám takú spomiewnku zo škôlky hlavne, že mi rodičia vyrobili šarkana a mne jedinej neletel a potom sa so mnou nechceli hrať celý deň a ja som strašne plakala, že mi neletí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mám takú spomiewnku zo škôlky hlavne, že mi rodičia vyrobili šarkana a mne jedinej neletel a potom sa so mnou nechceli hrať celý deň a ja som strašne plakala, že mi neletí