skus si precitat knihu Jan van helsing - Ruce pric od teto knihy ... nie je to o pyramidach ale spominaju sa tam, kazdopadne odporucam ju precitat, ak si kladies taketo otazky
Sú to stavby, okrem iného vrátane tých ďalších, na ktorých sa výlučne podieľala Mimozemská civilizácia. A nie len na tom. Viac informácii v mojom súkromnom kabinete.
Na ostatok podotknem (tým neveriacim), že niektoré monumenty nie je možné postaviť ľudskou rukou. V tých časoch už beztak. Nie to dnes.
Nepriamo aj naznačím že s týmto všetkým súvisia Kruhy v obilí, ktoré nie sú našim dielom.
@simong ako prvé som si spomenula na dokument, kde mali teóriu, že Veľká pyramída mohla slúžiť ako elektráreň a nie som fyzik na to, aby som v tom videla medzery a znelo to značne strelene na to, aby sa mi to páčilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@matwoo ak sa mi niekedy dostane do ruky, tak si ju pravdepodobne prečítam
@etelnair tým by si zaskočil i egyptológov
neviem, ale pri ich moznostiach
... to je jak keby sme mi teraz postavili vytah na mars lebo mame sroubovaky a spalovacie motory ....
@hovnohlave je jasné, že veľa toho zatajujú, a my by sme sa asi ťažko k niečomu dopracovali. verejnosti je prístupná len nepatrná časť pyramídy
Na ostatok podotknem (tým neveriacim), že niektoré monumenty nie je možné postaviť ľudskou rukou. V tých časoch už beztak. Nie to dnes.
Nepriamo aj naznačím že s týmto všetkým súvisia Kruhy v obilí, ktoré nie sú našim dielom.