Pekne si otvor word, daj veľkosť písma na 3, daj vhodné riadkovanie a napíš ich tam. Potom zmeň farbu z čiernej na šedú.
Nájdi doma biele pero a nalep to tam s lepiacou páskou. Neodporúčam tým oblepiť celé pero, len časť pera, lebo keď pôjde profesor/učiteľ okolo, môže ti to zbadať. Akonáhle prejde, pero si pootoč a opisuj ďaĺej.
ja si tahak tak robim,ze otvorim wird,pismeno 4,5..cca. a potom napisem tahak...arial pismo.a vytlacim.76slovicok neni vela,a na tahak sa to da dat,budes mat maly tahak.a sup pod pisomku alebo do peracnika.
väčšina slovíčok by ti mala pripomínať nejaké slovenské slovo(alebo ak vieš aj iné jazyky,tak slovo z iného jazyka ).Alebo si povedz -aha,toto slovíčko je smiešne (aj keď v skutočnosti vôbec nie je smiešne)ale zapamätáš si to,lebo keď sa na ňho pozrieš hneď budeš vedieť,že to je to "smiešne" slovíčko
mne ešte pomáha,keď napríklad poviem segre (alebo hocikomu) aby dané slovo vyslovila a proste je to také audiovizuálne učenie-lebo si zapamätám ten moment ako to povedala,vyslovila,kde vtedy sedela,ako sa tvárila,to sa mi proste vryje do pamäti aj spolu s tým slovíčkom.
haha asi som ti nepomohla ..to len ja mám asi také divné spôsoby
do boha. Aj ja sa vlastne musím naučiť slovíčka sakra. Si mi to teraz pripomenul. No mám ich na zajtra vedieť len 30.
No nič, idem behať a potom sa ich budem učiť.
Ak ti to pomôže tak si napíš na papier najprv slovensky význam a snaž sa tam napísať anglicky slovíčka ktoré si pamätáš. Potom zasa naopak. Na takej 2 A4 budeš už väčšinu určite vedieť veľa šťastia
štukni taký krížik hore na pravo, štart vypnúť... pc... aaa sadni si k tomu, a čítaj si to opakuj .. a potom sa to vyskúúšaj a máš, ale ak tu budeš sedieť tak nič s tým ..
Vypni počítač...Mne pomáha, keď si lovíčko logicky spojím s nejaký obrazom vo svojej hlave...niečo, čo mi pripomína, aby som si ho mohla neskôr vybaviť...
stačí si to 3-4 krat prečítať !!!prečítať!!! a potom raz napísať a ja si zvyčajne ešte robímtakú fintu ako že si napíšem všetky slovíčka po slovensky a potomzavriem knihu a skúsim napísať tie čo viem a tie čo neviem sipozriem a napíšem znovu až kím ich neviem všetky .... good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nájdi doma biele pero a nalep to tam s lepiacou páskou. Neodporúčam tým oblepiť celé pero, len časť pera, lebo keď pôjde profesor/učiteľ okolo, môže ti to zbadať. Akonáhle prejde, pero si pootoč a opisuj ďaĺej.
A odporúčam robiť skratky.
2. začni sa učiť
mne ešte pomáha,keď napríklad poviem segre (alebo hocikomu) aby dané slovo vyslovila a proste je to také audiovizuálne učenie-lebo si zapamätám ten moment ako to povedala,vyslovila,kde vtedy sedela,ako sa tvárila,to sa mi proste vryje do pamäti aj spolu s tým slovíčkom.
haha asi som ti nepomohla ..to len ja mám asi také divné spôsoby
No nič, idem behať a potom sa ich budem učiť.
Ak ti to pomôže tak si napíš na papier najprv slovensky význam a snaž sa tam napísať anglicky slovíčka ktoré si pamätáš. Potom zasa naopak. Na takej 2 A4 budeš už väčšinu určite vedieť veľa šťastia
yeah