@3 chválim ta, to je dobre ked ta neboli hlava, men bolela tiez vcera, a dnes som si to az teraz uvedomil ze neboli, tak to je potom super, sme kulovi ked nas nic neboli!
inak som na seba hrda ze pri rustine som dnes dala len jednu zlu koncovku... a som nahnevana na ucitelku, lebo mi za to dala 2ku... za jedno zle vyslovene slovo! a potom odpovedala spoluziacka taky milacik, mala asi 4 chyby a mala jednicku
no dobre idem sa chvalit.napisala som tri knihy, zbierku basni,precitala okolo 200 knih,ucim sa na same jendotky, som na skvelej hotelovej akademii, cely zivot sa staram sama o seba lebo moja mama je stale v praci alebo u priatela.starala som sa o vsetko ked bola mesiac v nemocnici a presvedcila som riaditelku skoly aby na mna neposlala socialku a....vyhrala som jendu celoslovensku sutaz v pisani...a...bolo toho vela takze tato diskusia mi sadla lebo dnes vecer som prave mala chut sa takto pochvalit...fuh...ale inak nie osm narcis to len dnes
@12 dakujem ani nevies ako s ami ulavilo ked osm sa takto pochvalila ja sa vecsinou len krotozujem ze osm mohla uorbit viac a este musim pridat ze doucujem anglictinu a uz som dvoch ludi dost vela naucila a to pritom este ja bohatnem
@15 jezisi, aj mna by si inac mohla doucit, lebo ja som z nej duty, to ani nechapem jak mohla mat moja spolusediaca bifloska 2 a ja 1, skoro ju pretrhlo od zavisti!
ja by som tento rok chcel mat same jednotky na vysvecku
Ja zajtra nejdem do skolyy idem ku psychoske...tento tyzden som bola len raz v skole super super tento sk. rok zacal nejak dobre ...
..a ako vzdy som prva pochopila matematicku ulohu, ale ako vzdy ma ucka nevuvolala, vyvolala spoluziacku a potom vsetci ze "jej super sasa to vedela, to by som nikdy na to neprisiel..." .(neberte to priliz vazne, nestava sa casto, ze nieco ako prva pochopim, ale nie je to zase az taka vynimka!..)
....nj tu neni nic na pochvalenie ..
..ale chvalim svoj vyzor dnes som mala dobre vlasy, ked osm ich mala v gumicke a ani som sa nemusela cesat! kolko vyhod to ma, mat zopnute ♥vlasy♥
@19 a ja som mal neska teiz dobry uces celkom, seci ma chvalili ez jake cool ze to jak som si urobil a to len kazde rano trochu s vodou navlhcim urobim kohut a natuzidlujem
Ja som mal dnes velmi plodny den. Som si dal zavazok ze pokial nebudem mat titul nepijem alkohol, som bol po dlhej dobe cvicit, zajtra znova. Zajtra sa pochvalim ze zacinam pripravku na anglicky certifikat a snad sa mi podari nakuknut do rustiny
@23 no vlastne po pravde.. ked tak bolelo ma vlastne niečo :o strojček mi dávali včera a tak nepríjemne sa šucha o peru že ma to bolí ach ale len ked sa usmievam
..hmm...tak... akoze..dobre sa "ucim" .."ucim" preto, lebo sa nikdy nic neucim ale mam znamky 1,2 ..som sikovna co? ...ale nie...a este viem dobre kritizovat ostatnych okolo seba..a viem byt uprimna ...to sa ceni nie? ..ja viem ze hej ..take ze upratujem, varim atd. take kktiny to je nanic tu pisat t robi kazdy taze neviem..neviem cim som taka originalna ze sa tym musim pochvalit ale ved ja osm sama o sebe dost original ...si o sebe dost myslim teraz ..ale treba treba mat sebavedomie a verit si
@26 - ojj, ani nehovor, ja mam krive zuby jak nfm co ani nvm kedy budem mat strojcek... furt sa na to nejak zabuda.. neska bola sppoluzacka mila - mas zuby jak upir! mila bola ne?
@30 jooojooo treba si verit, ja som napr na seba hrdy ze som stale taky nevinny a slusny a snazim sa byt gentlemansky a som aj celkom inteligenty kreativny a tez mam 1 a 2ky, a aj celkom pekne blogy pisem, ajked nekedy sa zamotavam do myslienoka piseom o tom istom, a som trochu sklamany ze ten posledny sa asi nepaci, lebo sa nepaci ale ja som bol nanho celkom hrdy tak som aj na ten clanok hrdy, a idem raci spat bo som sa tusim aj do tohot krakteho textu zamotal
@25 a mas aj ojro cennik kde budes mat napisane ceny v eurach a skk
ja sa inac rad chvalim. narcis.... >) len sa uz nemam cim lebo sa mi zda ze som sa uz vsetkym pochvalil. tak nenapadne daco utrusim a niekto sa chyti, a potom sa dalsi chyti a zrazu sa chvalim vsetkym
zevraj to zvysuje sebavedomie
aj ja chcem mat vlasy v gumicke. len este vpredu su kratke. ta ofina je po spicku nosa a furt nestaci
@33 ACH DUFAM ze aj ja niekedy budem pisat "mal som" a raz budem mat krasny uuusmev, juuu, aj na to som hrdy, ze mam skarede zuby ktore raz budu urcite pekne!
ja som radsej, ked mna niekto chvali a nemusim to robit sama...no, ale kedze mam teraz sancu, tak sa pochvalim: zmaturovala som na same jednotky..a to som sa skoro vobec neucila, vzali ma na vsetky vysky ..a to ani nvm ako .. bud som sikovna alebo mam strasne vela stastie ...ale mam pocit, ze skvro to druhe
@11 Never back down ... nerad sa chvalim ...ale tak pochvalim sa mam neskutočnu chuť sa pobiť .... ...ale tak organizovane nie tak že niekoho vyprovokujem atd. taky sparing hehe ....idete ??? hh
vlastne ano. nejaky kokot mi pri odchadzani z parkoviska z miesta vedla mna rozbil (praskol ale drzi po kope) zadne svetlo. zas k tym dementom do servisu
dnes som si ostrihala ofinu a konecne bola so svojim chalanom aj ked len chvilku, zajtra piseme z matiky a nechaaapem tomu a som STASTNA lebo zajtra je piatoook
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
inak ja sama seba bezne chvalim pred kamoskou, ale ona je taka ista
ja by som tento rok chcel mat same jednotky na vysvecku
Ja zajtra nejdem do skolyy idem ku psychoske...tento tyzden som bola len raz v skole super super tento sk. rok zacal nejak dobre ...
..a ako vzdy som prva pochopila matematicku ulohu, ale ako vzdy ma ucka nevuvolala, vyvolala spoluziacku a potom vsetci ze "jej super sasa to vedela, to by som nikdy na to neprisiel..." .(neberte to priliz vazne, nestava sa casto, ze nieco ako prva pochopim, ale nie je to zase az taka vynimka!..)
....nj tu neni nic na pochvalenie ..
..ale chvalim svoj vyzor dnes som mala dobre vlasy, ked osm ich mala v gumicke a ani som sa nemusela cesat! kolko vyhod to ma, mat zopnute ♥vlasy♥
a vlasy v gumicke su pekne,
BOLI TU NIEKOHO NIECO? OZVITE SA !
tak ale da sa to aj virtualne, ponukam 3sk, + videoblog, jak to zdy robievam
..hmm...tak... akoze..dobre sa "ucim" .."ucim" preto, lebo sa nikdy nic neucim ale mam znamky 1,2 ..som sikovna co? ...ale nie...a este viem dobre kritizovat ostatnych okolo seba..a viem byt uprimna ...to sa ceni nie? ..ja viem ze hej ..take ze upratujem, varim atd. take kktiny to je nanic tu pisat t robi kazdy taze neviem..neviem cim som taka originalna ze sa tym musim pochvalit ale ved ja osm sama o sebe dost original ...si o sebe dost myslim teraz ..ale treba treba mat sebavedomie a verit si
ja sa inac rad chvalim. narcis.... >) len sa uz nemam cim lebo sa mi zda ze som sa uz vsetkym pochvalil. tak nenapadne daco utrusim a niekto sa chyti, a potom sa dalsi chyti a zrazu sa chvalim vsetkym
zevraj to zvysuje sebavedomie
aj ja chcem mat vlasy v gumicke. len este vpredu su kratke. ta ofina je po spicku nosa a furt nestaci
@35 ty sa furt zamoces
ja mam rovne zuby *YAHOO*. som bol dneska u zajaca a mal som asi 50 min otvorene usta. tak ale pre krasu treba trpiet! no nie?
no ano!
moje znamenie ma vistihuje mojou chvalou takze moje plusi treba hladat niekde tam....
Ked sa z niecoho tesim tak to okamzite musia vediet kamarati proste vsetci nikdy si nic neneham pre seba
a zajtra ich idem kupovať
ale tiež velmi uspešné