Ahojte,
Asi vacsina z vas sa snazi dodrziavat zdravy zivotny styl (sudim podla for) dala som sa na to aj ja ale mam problem ked som doma stacia mi iba ranajky ovsene vlocky,vajicka,celozrny chlieb...na co mam chut ale ked chodim do skoly tak potrebujem aj
ja si dávam na raňajky vločky a na desiatu najčastejšie zeleninový šalat s niečim alebo občas ovocný šalát s nejakým doma upečeným zdravým koláčom a na večeru zeleinu s rybou,praženicou,mäsom kuracím a tak a množstvo tak myslím si, že zeleniny môžeš zjesť aj na kilá ale to ti asi bližšie niekto iný poradí
na sš som toho cez školu zjedla strašne veľa, čo ma sralo hlavne z finanč. hladiska... lebo som sa nudila...tak som si kúpila nejaký mega veľký šalát a chrúmala ho tam celý deň a to som všetdy jedla všetkoa neriešila vooobec čo jem
Ja si nosím ovocie, jogurt a výnimočne celozrnné pečivo so syrom a šalátom alebo nejakú bio-eko-dia-neviemčo sladkosť (zázvorky z DM napríklad ), ale taký riadny pomaranč zaberie strašne veľa miesta v taške
@narazuvzdornaa dakujem mam na zajtra desiatu ako mam par napadov ako ten jogurt ale ja si to vacsinou davam poobede chcem nieco nove neobohrate a ranajkujes inak co?
@simuulka112 vstavam o piatej vacsinou a to fakt clovek nechce jedlo ani vidiet to ti velmi neporadim
Na veceru si robievam vselijake zeleninove panvice, zaklad su vacsinou tri cervene cibule opecene na karamel a potom rozvarene (prisaham, ze od toho nesmrdim slight_smile:, sampinony, kukurica, hrasok alebo fazula, spenatove listy, nahrubo nakrajane sampinony, olivy, syr alebo tofu, klicky, blansirovane paradajky, papriky, cuketa alebo absolutne cokolvek.
ja neraňajkujem, v škole nedesiatujem, iba občas keď mamka udelá snídaně, počkám si na obed, keď prídem domov tak nejaké to ovocíčko, jogurty, šaláty alebo celozrnné chlebíčky pochrumkávam do večera
Na raňajky by si mala spapať jedlo čo najvzácnejšie na vlákninu a bielkoviny,úplne v poriadku sú ovsené vločky,aj keď tie obsahujú prírodnú bielkovinu,no na vlákninu sú bohaté,takisto k tomu prihoď jablčko a raňajky hotové Na desiatu zas len niečo malé - Jablko,pomaranč a pod. to ti úplne stačí .....Musíš si ale spraviť normu tvojho stravovania,nenavyšovať ju a ani bezdôvodne znižovať,tú normu si urči vždy sama.Môžeš cvičiť akokoľvek,ak sa stravuješ zle,chudneš zle.
@karbyhokonstanta Ďakujem pekne áno vláknina tej mám podľa testov vraj priveľa a mám trošku tráviace problémy (väčná zápcha ) ale dnes som si dala presne vločky s ovocím najprv chcem dať dole ten môj tuk podľa BMI mám 1 kg od ideálnej váhy ale je toho ešte čo vylepšovať potom začnem s intenzívnym tréningom minulý rok mi pomáhal najmä beh do kopca nechudla som nejak extra dokonca som 2kg pribrala ale bola som ohromená ako sa mi zmenilo telo aj známi si to všimli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
na sš som toho cez školu zjedla strašne veľa, čo ma sralo hlavne z finanč. hladiska... lebo som sa nudila...tak som si kúpila nejaký mega veľký šalát a chrúmala ho tam celý deň a to som všetdy jedla všetkoa neriešila vooobec čo jem
Na veceru si robievam vselijake zeleninove panvice, zaklad su vacsinou tri cervene cibule opecene na karamel a potom rozvarene (prisaham, ze od toho nesmrdim slight_smile:, sampinony, kukurica, hrasok alebo fazula, spenatove listy, nahrubo nakrajane sampinony, olivy, syr alebo tofu, klicky, blansirovane paradajky, papriky, cuketa alebo absolutne cokolvek.
A ja nechcem byt dietna autorita, ja sa hanbim
jas si do toho syr dávam,šunku,občas vajce D ale kľudne to môžeš jesť s nejakymi ryza chlebikmi alebo tak
@kittan niekedy som nemohla raňajkovat vleee teraz bez toho neodídme z domu
@asteticjunkie Ďakujem pekne už čítam a je ot ozaj zaujimavý web