biosil, ajurvedsky čaj na rast vlasov, starať sa o končeky (aby sa ti nelámali a vlasy sa neskracovali), masáže hlavy s napr. Bioaquanolom (to som nikdy neskúšala, lebo som nemala trpezlivosť pravidelne to dodržiavať, ale čítala som veľa dobrých ohlasov)
skús fórum dlouhevlasy.cz tam je o tom asi milion diskusií
Pozerám že tu spomínate zinkové tabletky. Neviem ako u vás, ale ja som ich brala pred pár rokmi. Ide o to že pokým som ich brala, tak relatívne v poriadku. Problém bol keď som ich doužívala. Chceme byť závislé na tabletkách ?
Masiruj si pri sprchovani hlavu.dalej lopuchova voda myslim dixi to vyraba v 101 drogerke to maju...ako aj oatatny radia zinok...a ak chces investovat tak donna hair. v lekarnach celkom ich chvalia nejake tablety alebo kapsuly uz neviem..neskusala som..ale co sa tyka masaze a lopuch.vody mne vdaka tomu rastu vlasy 1cm/3tyzdne....a dalsia vec mne pomoze inemu nemusi....individualne to je...vlas je mrtvy treba sa zamerat na vyzivu pokozky
Vitamíny a výživové doplnky ................ mam výborné skúsenosti s jednou stránkou, bohužiaľ mi ju nechce vložiť na toto fórum je tam všetko možné, a čo sa týka vlasov tak sú tam sper oleje s ktorými som veľmi spokojná, je tam aj zelená káva s ktorou som schudlá pár kíl, aspoň teda myslím že kvôli nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skús fórum dlouhevlasy.cz tam je o tom asi milion diskusií